2777
2789

خار پاشنه پا نوعی زائده استخوانی در پاشنه پا که منجر به بروز درد و التهاب در پاشنه پا میشه و راه رفتن را برای فرد درناک میکنه 

روش های درمانشم 

اولیش استراحت و کاهش سطح فعالیت بخصوص فعالیت هایی که نیازمند ایستادن و یا راه رفتن به مدت طولانی هستند در تخفیف درد و التهاب پاشنه پا موثرند.

دوم دارو درمانی برای تسکین درد و التهاب پاشنه پا می توان از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن استفاده کرد که علاوه بر تاثیرات ضددرد به کاهش التهاب پاشنه پا نیز کمک می کنند ، در موارد التهاب شدید پاشنه پا که داروهای مسکن رایج نتوانند شرایط بیمار را بهبود بخشند تزریق داروهای استروئیدی توصیه می شود.

استفاده از کفش های تنگ و پاشنه بلند و بطور کلی کفش های غیراستاندارد یکی از مهم ترین عوامل خطر ایجاد خار پاشنه است و برای درمان خار پاشنه می توان از کفی و کفش طبی مخصوص خار پاشنه با نظر جراح ارتوپد یا فیزیوتراپیست استفاده کرد.

کفی و کفش طبی موجب قرار گرفتن کف پا در وضعیت بهتری شده و از فشار وارده به فاسیت‌پلانتار می‌کاهند و به همیت دلیل به درمان خار پاشنه پا کمک می کنند.

اضافه وزن نیز از عواملی است که در افزایش ریسک بروز این آسیب شایع نقش دارد ، چراکه سبب وارد شدن فشار بیشتری به کف پا شده و منجر به درد و التهاب کف پا می شود ، به همین دلیل مبتلایان به خار پاشنه که دچار اضافه وزن هستند باید اقدام به کاهش وزن خود کنند.

فیزیوتراپی یکی از بهترین روش های درمان خار پاشنه است.

فیزیوتراپیست برای درمان این آسیب شایع از متدها و مدالیته های مختلفی همچون تکنیک های ماساژ و درمان دستی ، سرما و گرما درمانی ، تمرینات ورزشی ، لیزر پرتوان و شاک ویو تراپی استفاده می کند.

امواج شاک ویو که امواج صوتی با انرژی بسیار بالا هستند به بافت آسیب دیده در بدن وارد شده و به تسریع فرایند بهبودی کمک می کنند.

تمرینات ورزشی خار پاشنه نیز از راهکارهای موثر در درمان این آسیب هستند که پس از مشورت با فیزیوتراپیست خود می توانید انجام دهید.

اگر تهران هستین برین کلینیک سینوهه کارشون عالی اول روش های غیر جراحی رو امتحان میکنن یعنی اصلا روش درمانشون غیر جراحی پزشکاشون بسیار با تجربه هستن و همه دارای کد وزارت بهداشت و از جدید ترین متد و تجهیزات برای درمان استفاده میکنن

https://jamalypt.com/

اینم آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
خار پاشنه پا نوعی زائده استخوانی در پاشنه پا که منجر به بروز درد و التهاب در پاشنه پا میشه و راه رفتن را برای...

سینوهه عالیه من پدرمو برای زانوش میبردم گفته بودن فقط جراحی باید بشه اما با فیزیوتراپی و تزریق اوزون خداروشکر خوب شد

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

لبخند تو را به دنیا ندهم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معجزه میکنه الورا من شرایطی بودم نشد جراحی کنم دکتر بهم گفت خمش با الوارا ماساژش بده یعد از 3 روز دی ...

واقعا ؟؟؟چرا من باورم نمیشهه

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟