2777
2789
وااایییی .... زدی تو خال ... مدتهاااست دنبال همچین جایی ام ... فکرکنم سواحل هاوایی خوب باشه😥😔

😃😃😃دقیقا. اما امروز ی برنامه دیدم سواحل قشم بود اونجا هم عالی بود. نور خورشید و دریا و آرامش.به به. من که دلم خواست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😃😃😃دقیقا. اما امروز ی برنامه دیدم سواحل قشم بود اونجا هم عالی بود. نور خورشید و دریا و آرامش.به ب ...

میتونیم مگه تو سواحل قشم ازادانه شنا کنیم ؟؟؟ منظورم بی حجابه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

قشم هم خوبه ولی من یه جای بی خاطره میخوام

مالدیو هم خیلی قشنگه ... این دوتا مالدیو یا هاوایی.... با تور برو یه هفته ای برگرد.... اگر من میتونستم حتمااا میرفتم ... هی روزگاار  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

وااااااییی خدداااا ازت نگذره استارتر .... دلمووو بردیییییی.... آرزومههه یه روز برم هاوایی یا مالدیو... شوهرم بهم قول داده ولی اخه کی؟؟ اونم با یه بچه مگه میشه حال کرد اونجا ؟؟؟ پووووف.... 😔😭😭 یعنی حاضرم یکسال از عمرم کم بشه الان برم اونجا

بهش میگفتم من شبا همش بیدارم روزهام همش استرس نکبت تمام زندگیم رو گرفته خیلی ها دلمو شکستن اما تو حت ...

☺ شاید اونم بهت ج بده. پس من برا چی بهت عقل دادم.برا چی بهت عشق دادم. براچی بهت دست و پای سالم دادم. خودتم ی همتی بکن. همش توپو ننداز تو زمین من.😂😂 میگم شاید جوابش این باشه آجی .

وااااااییی خدداااا ازت نگذره استارتر .... دلمووو بردیییییی.... آرزومههه یه روز برم هاوایی یا مالدیو. ...

اسم شوهر و نیار 😤 بهش میگم آرزومه برم سفر

اصلا کاش شغلم سفر بود

میگه خودم می برمت😎 کجا دوست داری بریم؟ 

میگم هرجا ، مثلا برزیل یا قاهره یا ...

میگه شب بیا رو تخت ببرمت هرجا خواستی!!!!!

😬😡😤

یعنی جا داشت با مشت بکوبم تو دماغش👊

اسم شوهر و نیار 😤 بهش میگم آرزومه برم سفر اصلا کاش شغلم سفر بود میگه خودم می برمت😎 کجا دوست داری ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واییی... خدا این مسخره بازی مردارو ازشون بگیره .. دیگه هیچی ندارن

☺ شاید اونم بهت ج بده. پس من برا چی بهت عقل دادم.برا چی بهت عشق دادم. براچی بهت دست و پای سالم دادم. ...

من بهش میگم از عقلم استفاده کردم با ی پسر که ن معتاد بود ن رفیق باز بود وتمام مدت کار میکنه ازدواج کردم اما کاش هم معتاد بود هم رفیق باز بود هم خیانت میکرد 

ارزویی ندارم 
اینو راست میگی. واقعا ما زنا از این بابت تو عذابیم

یعنی یه قسمت زنونه هم ندارن ؟؟؟ مثل دریای شمال که پرده میزنن و زنونه هست؟