2777
2789
عنوان

بچم نزدبك بود خفه بشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 44 پست
خونسرد باش و راه خارج کردن لقمه رو یاد بگیر دست چپت رو حلقه کن دور  بچه طوریکه کف دستت زیر جنا ...

اره بايد ياد بگيرم 

متاسفانه روحيه ندارم 

پسرم يه بار تيله خورده بود كلا يكي بايد منو جمع ميكرد اون وسط

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتو بیمه حضرت ابوالفضل کن بسپار به دوتا دست اقا یه نذری داشته باش در حد توانت هر سال برای سلامتیش ب ...

اره خوب گفتي اينطوري خيالم راحت ميشه

اره بايد ياد بگيرم  متاسفانه روحيه ندارم  پسرم يه بار تيله خورده بود كلا يكي بايد منو جم ...

نه

شما یه مادری

گاهی پیش میاد که تنهایی و هیچکس نیست که کمکت کنه

باید خودت کای انجام بدی

مدیریت بحرانت رو تقویت کن

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا

واااا این چیزا طبیعیه اگه خدایی ناکرده پدرش خونه ن بو د شما فقط داد میزدید یا زهرا .... تو ا ین جور مواقع انگشتتونو بکنید تو حلق بچه  استفراق میکنه برمیگرده اگه احیانا برنگشت از پاهای بچه بگیرید اویزونش کنید محکم بزنید پشتش تند تند هرچی تو گلوش گیر کرده با شه میاد بیرو ن وراه تنفسش باز میشه ...

یه بارپسرم نان برنجی خورد یکسالش بودیهوکبودشدمادرم وشوهرم تااومدن به خودشون بیان انگشتمو خم کردم ته حلقش راه نفسش روبازکردم هیچوقت یادم نمیره خودمم نمیدونم چطورسریع عکس العمل نشون دادم.شایدبخاطراینکه اون صحنه روبارها تصورکرده بودم

بخاطرحرفهای سیاسی قطع کاربریم کردن ازرو نرفتم بازم اومدم خخخخ
واااا این چیزا طبیعیه اگه خدایی ناکرده پدرش خونه ن بو د شما فقط داد میزدید یا زهرا .... تو ا ین جور ...

نگو تروخدا دارم ديوونه ميشم

من انقدر از این چیزا دیدم تو بیمارستان تازه زایمان کرده بودم تو بخش خانومه نوزادشو شیر داد گزاشت روتخت و.خودش خوابید ی بار دیدم بچه خانومه داره سیاه میشه نگو این شیر تو گلوش گیر کرده بود منم با اون حال بدم فورا رفتم بچه رو اویزون کردم و شیرها رو از تو گلوش بیرون ریخت نفس  بچه باز شد بعد مامان شو بیدار ک رد م گفتم حتما عاروق بچه تو بگیر نزدیک بود تموم کنه 

نگو تروخدا دارم ديوونه ميشم

عزیزم باید ریلکس باشی همیشه هیجان گاهی بدتر میشه نفس انسان تو سه دقیقه الی پنج دقیقه کامل در میاد  و ما تو سی ثانیه اول متوجه می شیم . و کمک میکنیمشون پس باید هیجانی و هول نشیم درکت میکنم خیلی سخته ولی باید تمرین کنی حتما بچه ها همیشه در معرض این خطرات هستن ولی  اول از همه خداااا هواسش هست