الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااا این چیزا طبیعیه اگه خدایی ناکرده پدرش خونه ن بو د شما فقط داد میزدید یا زهرا .... تو ا ین جور مواقع انگشتتونو بکنید تو حلق بچه استفراق میکنه برمیگرده اگه احیانا برنگشت از پاهای بچه بگیرید اویزونش کنید محکم بزنید پشتش تند تند هرچی تو گلوش گیر کرده با شه میاد بیرو ن وراه تنفسش باز میشه ...
من انقدر از این چیزا دیدم تو بیمارستان تازه زایمان کرده بودم تو بخش خانومه نوزادشو شیر داد گزاشت روتخت و.خودش خوابید ی بار دیدم بچه خانومه داره سیاه میشه نگو این شیر تو گلوش گیر کرده بود منم با اون حال بدم فورا رفتم بچه رو اویزون کردم و شیرها رو از تو گلوش بیرون ریخت نفس بچه باز شد بعد مامان شو بیدار ک رد م گفتم حتما عاروق بچه تو بگیر نزدیک بود تموم کنه
عزیزم باید ریلکس باشی همیشه هیجان گاهی بدتر میشه نفس انسان تو سه دقیقه الی پنج دقیقه کامل در میاد و ما تو سی ثانیه اول متوجه می شیم . و کمک میکنیمشون پس باید هیجانی و هول نشیم درکت میکنم خیلی سخته ولی باید تمرین کنی حتما بچه ها همیشه در معرض این خطرات هستن ولی اول از همه خداااا هواسش هست