عزیزم برا پربازدید بودن نبود .. استارتر میخواست بهمون نشون بده چقدر ماها دورو هستیم ... بله ... همین ...
واقعا این دوتا قضیه هیچ ربطی به هم نداره،دیشب ایشون گفته جاریم کادوی انچنانی نداده ولی من دومدل غذا پختم اولا که جاری ایشونو مجبور نکرده بود که دومدل غذا بپزه خودش دلش خاسته پس منتی سر کسی نیست،دوما کادوهم شاید دستش خالی بوده یا اصلا بدجنسی کرده میشه تلافی کرد،درباره تاپیک امشبم کسیم که میره مهمونی نباید توقع پذیراییه انچنانی داشته باشه،مگه واسه شکم میریم اونم سرزده!!واقعا نمیدونم ربط این دوتا به هم چی بود و استارتر چیو خواست ثابت کنه😓😓😓
اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند چون دغدغه ی مردم این شهر حجاب است هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است درکشور من زن مثل میت به حساب است...
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
واقعا این دوتا قضیه هیچ ربطی به هم نداره،دیشب ایشون گفته جاریم کادوی انچنانی نداده ولی من دومدل غذا ...
ای کیوت پایینه
استارتر یه بار از زبون خودش تعریف کرد یه بارم مثلا از زبون جاریش و میخواست عکس العمل بقیه رو ببینه
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
استارتر جان من کلا نظری ندادم و کلا توی اینجور تاپیکا سعی میکنم نرم و حدقلش نظری ندم. ماجرای شماهم که گفتی خوندم همه رو. اما یه سوال دارم اگه همه جواب بدن.فلسفه چندمدل غذادرست کردن مهمونی چیه؟ من هیچوقت نتونستم بفهمم. همیشه یه مدل غذا میپزم و سعی میکنم خوشمزه باشه و باب طبع همه. شوهرمم میگه فقط یه مدل درست کن این چیزا چشم و همچشمیه. اما من واقعا درک نمیکنم دلیلشو. چندجایی رفتم چند مدل غذا بود اما بخدا یکی لز یکی بدمزه تر. خب چه اصراریه چه کاریه. چرا واقعااااا؟
قضیه اینه جاریم زنگ زد یه هویی خخودشو برا شام دعوتت کرد و منم خونه خریدم کادو قندون دست دو ایرانی او ...
😂😂😂😂😂
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم