2777
2789
ای کیوت پایینه استارتر یه بار از زبون خودش تعریف کرد یه بارم مثلا از زبون جاریش و میخواست عکس العمل ...

ای کیو تو پایینه حرف زدن بلد نیستی حرف نزدنم بلد نیستی؟!!!

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
واقعا این دوتا قضیه هیچ ربطی به هم نداره،دیشب ایشون گفته جاریم کادوی انچنانی نداده ولی من دومدل غذا ...

عزیزم دیشب بچه ها گفتن ما مهمون سرزده را هم یه تومن سفره میندازیم هر چی گفتم یه هویی اومد خودشو دعوت کرد گفتن نهایت سفرت پنجاه شد،امروز تاپیک زدم همون سفره را بالای 200 ارزیابی کردن و جلو مهمون سرزدم املت میزارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازاولشم میدونستم شوخی میکنی😆😆😆

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)
عزیزم دیشب بچه ها گفتن ما مهمون سرزده را هم یه تومن سفره میندازیم هر چی گفتم یه هویی اومد خودشو دعوت ...

زر زیادی زدن

هیچکی سفره میلیونی‌نمیندازه

مگر اینکه‌گوسفند بکشه

اونم مگه مهمون چند سیخ کباب میخوره

عمدیه ماشین زیر پاش200 ملسونه

خونه بابام هم که بعد ۱۵سال خونه خریدن ،عروس عموم که شوهرش بانکیه و پولداااااارن دوتا بشقاب بلوری شاید نهایتا ۱۰،۱۲تومن قیمتش بود خدا شاهده 

مامانم انقد ناراحت شد و بهش برخورد ک نگو چرا که فک کردن خونه پدرم وضعشون خوب نیست این براشون خیلیه

چندسال بعدش همون پسر عموم خونشو عوض کرد مامانم براش کادو نبرد یه جعبه شیرینی ۱۰،۱۵تومنی برد که بفهمونه لیاقت کادو هم نداری عنتر خانم خسیس

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
حالا خیلی جذاب بود که گذاشتی چهل صفحه بره جلو بعد واقعیتو بگی?همون اول میگفتی دیگه  بعد میگیم ب ...

عزیزم از اتفاق برا این که بدونی دیشب تاپیکم تو پربازدیدا بود خودم گفتم دوستان گزارش بزنید حذف بشه😘

عزیزم دیشب بچه ها گفتن ما مهمون سرزده را هم یه تومن سفره میندازیم هر چی گفتم یه هویی اومد خودشو دعوت ...

دورویی خیلیا رو شد😃😃😃😃😃😃😃

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

عزیزم رسم مونه نزارم حرفه توش 

شمارو نمیگما. کلی دارم میگم چرا باید باشه. آخه توی فامیل ماهم یهو همه شروع کردن چندمدل غذا دادن. شوهر منم میگه به میزبان چرا اینکارارو میکنید. اوناهم میگن طوری نیست که

😂😂😂😂علی اس میده جوابشو نمیدم اشک‌منو مسخره کرده😒😒 فدات بشم ایشالله تولد صد و بیست سالگیتو بگی ...

چرا جواب نمیدی😐.

دیونه😐😂ساسانم میگه ایشالا صدسال زنده باشی منو دفن کنی بعد بمیری😐گفتم آلا با این تبریکت گفت پس‌چی بگگ خب من دفنت کنم 😐گفت باشه دوتامون باهم دفن شیم😐

واقعا این دوتا قضیه هیچ ربطی به هم نداره،دیشب ایشون گفته جاریم کادوی انچنانی نداده ولی من دومدل غذا ...

ربط این دوتا کامنتای بچه ها بود واقعا متوجه نشدی؟؟؟؟؟؟ خیلیا دیشب اصلا به حرف استارتر گوش نمیدادن طرف جاریشو میگرفتن، میگفتن الکی میگی 150 شده سفره ات، نهایت 50 ... یکی میگفت من یک میلیون سفره میندازم ماهی یبار برا قوم شوهر، توقع هم ندارم اونوقت استارتر تو بخاطر 150 اینجور میکنی؟؟؟ استاتر هم گفت این پولو از مامانم قرض گرفتم غذا درست کردم چون پول نداشتیم، جاریم حداقل نکرد یه کادوی نو برام بیاره اگر میدونستم میخاد اینجوری کنه پول قرض نمیکردم و یه غذای معمولی به قول خانوما ( مهمون سرزده باید املت بذاری جلوش) میدادم بهش.... ولی بچه ها میگفتن از خداتم باشه قندون دست دو برات آورده اسب پیش کشی رو دندون نمیشمرن!!!!!! واقعا بی انصافی کردن من دلم برا استارتر سوخت واقعا .... بنظر من هدیه هرکسی، نشان دهنده شخصیت اونه .... 

حالا امشب استارتر از جانب جاریش تاپیک زد ببینه همه بازم از جاری طرفداری میکنن؟؟؟؟ که دید نهههه برعکس همه دارن بهش فحش میدن.... به این نتیجه رسید هرکسی دیشب از جاریش طرفداری میکرده الان داره بهش فحش میده پس همه چرت میگن و حرف مفت میزنن.... حالا فهمیدی موضوع رو؟؟؟؟ فکرنمیکنم کار خیلی سختی باشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋