ربط این دوتا کامنتای بچه ها بود واقعا متوجه نشدی؟؟؟؟؟؟ خیلیا دیشب اصلا به حرف استارتر گوش نمیدادن طرف جاریشو میگرفتن، میگفتن الکی میگی 150 شده سفره ات، نهایت 50 ... یکی میگفت من یک میلیون سفره میندازم ماهی یبار برا قوم شوهر، توقع هم ندارم اونوقت استارتر تو بخاطر 150 اینجور میکنی؟؟؟ استاتر هم گفت این پولو از مامانم قرض گرفتم غذا درست کردم چون پول نداشتیم، جاریم حداقل نکرد یه کادوی نو برام بیاره اگر میدونستم میخاد اینجوری کنه پول قرض نمیکردم و یه غذای معمولی به قول خانوما ( مهمون سرزده باید املت بذاری جلوش) میدادم بهش.... ولی بچه ها میگفتن از خداتم باشه قندون دست دو برات آورده اسب پیش کشی رو دندون نمیشمرن!!!!!! واقعا بی انصافی کردن من دلم برا استارتر سوخت واقعا .... بنظر من هدیه هرکسی، نشان دهنده شخصیت اونه ....
حالا امشب استارتر از جانب جاریش تاپیک زد ببینه همه بازم از جاری طرفداری میکنن؟؟؟؟ که دید نهههه برعکس همه دارن بهش فحش میدن.... به این نتیجه رسید هرکسی دیشب از جاریش طرفداری میکرده الان داره بهش فحش میده پس همه چرت میگن و حرف مفت میزنن.... حالا فهمیدی موضوع رو؟؟؟؟ فکرنمیکنم کار خیلی سختی باشه