2777
2789
عزیزم دیشب بچه ها گفتن ما مهمون سرزده را هم یه تومن سفره میندازیم هر چی گفتم یه هویی اومد خودشو دعوت ...

اینکه یه سریا اینجا فقط بلدن بپرن به بقیه و عقده هاشون خالی کنن قبول ولی منم خودم همیشه جلو مهمون سر زده غذای ساده میزارم اگه شما زحمت میکشی خوب پدیرایی میکنی از خانومیته،ولی توقع هم نداشته باش و به خاطر زحمتی که کشیدی حرص نخور چون تو از مهمونت پذیرایی کردی و این پیش خدا بی اجر نیست،درباره کادوهم مثل خودش باهاش رفتار کن😊

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان من کلا نظری ندادم و کلا توی اینجور تاپیکا سعی میکنم نرم و حدقلش نظری ندم. ماجرای شماهم ک ...

خب ببین من خودم میگم شاید کسی از یه غذا بدش بیاد برا همین دو مدل میپزم که اگه یکیو دوس نداش اونیکی رو بخوره ... دوست ندارم مهمونم تو رودرواسی بیفته و مجبور باشه غذایی که دوست نداره رو بزور بخوره که بارها خودم تو این موقعیت قرار گرفتم... یه مدل غذا بوده خوشم نیومده حداقل صاحب خونه یه سالاد نذاشته کنار غذا که با اون خودمو سیر کنم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اینکه یه سریا اینجا فقط بلدن بپرن به بقیه و عقده هاشون خالی کنن قبول ولی منم خودم همیشه جلو مهمون سر ...

مرسی عزیزم اخه لجم میگیره جاریم میدونست چی میپزم و این جور کادو گذاشت میتونست بعد شام بیاد با این کادو مزخرفش

استارترافرین به انسانیتت که بااون همه توهین بازم حرمت بقیه رونگه داشتی وچیزی نگفتی بهشون😍😍😍😍

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)
چرا جواب نمیدی😐. دیونه😐😂ساسانم میگه ایشالا صدسال زنده باشی منو دفن کنی بعد بمیری😐گفتم آلا با ای ...

اشک منو مسخره کرده اول میگه نه و نیم میام اونجا بعد نه ونیم گفت ده میام دهم اس داده کار دارم‌نمیام😑خوب نمیای از اول بگو ب درک ک نمیای😒😒 

واییی مهسا سوسی خیلی باحاله😂😂😂😂

اسی منم ک از اول گفتم شوخی میکنی

درضمن تاپیک قبلی هاتم نخونده بودم

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    

استارتر من کاملا درکت میکنم حق با شماست . 

من پارسال واسه شوهرم تولد گرفتم. خانوادشو دعوت کردم حدودا بیست نفر میشدن. خوب چون تولد بود و چهارم فروردین بود دیگه سنگ تموم گذاشتم. فقط صد و پنجاه پول کیک شد. یه کیک دادم درست کردن شبیه قلیون بود اگه خواستی عکسشم میدارم.دیگه با آجیل چهار مغز و میوه شیرینی و سه مدل سالاد و دسر و بستنی و پنج مدل غذا حدود یه تومن شد. بعد اونا هر خانواده سی تومن گذاشتن تو پاکت که کلا شد صد و بیست تومن کادو!!!! یعنی هر خانواده سی تومن آخه؟! بعد من تولد بچه شون میشه کمتر از صد نمیدم. یه بار که ست کیف و کمربند مارک خریدم واسه پسرش دویست و بیست و پنج تومن. من کاملا درکت میکنم اما بعضی ها اینجوری هستن دیگه مثل من عادت میکنی😂

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
دقیقا منم بهشون همیشه کادو خوب دادم ندار هم نبودن 😘

دقیقا اونا هم ندار نیستن. شاید ندار ترین همه ما هستیم. از قدیم گفتن از نخورده بگیر بده به خورده! اینا که دفعه اول خونه کسی میرن حتی یه جعبه شیرینی هم نمیگیرن یه دست جلو یه دست عقب! تو حساب کن دیگه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله