2777
2789
عنوان

هدیه واسه سالگرد چی دادین؟

136 بازدید | 24 پست

سلام من چند روز دیگه سالگرد دوستی و آشناییم با همسرمه. سالگرد عقدم خیلی دوره دوست دارم بدونم شما واسه سالگرد اشنایی کاری کردین؟ هدیه دادین؟ یا باید تا سالگرد عقد صبر کنم و نیازی نیس چیزی واسه این روز بگیرم؟

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

هیچی شوهرم‌میخره فقط😁😁😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس هیچی نباشه فقط تجدید خاطره و اینا نه؟

اره تجدید خاطره باشه 

یادش و زنده کنید عزیزم به نظرم..عقدو واسش بترکون😎دوست داش داشته باشی میتونی کاریم کنیا..مثلا یه کیک‌بگیر با عدد سالش و بخورین همین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره تجدید خاطره باشه  یادش و زنده کنید عزیزم به نظرم..عقدو واسش بترکون😎

مرسی گلم🤗  پرسیدم که یوقت بد نباشه چیزی ندم بش. الان خیالم راحت شد.

اره تجدید خاطره باشه  یادش و زنده کنید عزیزم به نظرم..عقدو واسش بترکون😎دوست داش داشته باشی ...

اینم خوبه😁 مرسی عجیجم

ببین چیزی بهش نگو..یه کیک بخر

بنویس سالگرد اولین دیدارمون مبارک..بعد یه کارت پستال شی بخر داخلش یه متن خاص بنویس

مثل...

من توی دنیای خودم... با بودن تو هیچی کم ندارم.... من تورودارم.... تو همه دنیای منی...

ممنونم از خدای بزرگم... ممنونم که هر روز و هر روز حسم به تو بیشتر میشه... بیشتر با تو یکی می شم... ممنونم که حواسم به دونه دونه ی نفس هات هست... ممنونم که به من عشقی داده به بزرگی آسمون... هر چند که شاید کسی وسعتشو درک نکنه... اما می دونم که خودم و خودت باورش داریم...

در پس چهره ی جدی تو، دلی هست به وسعت دریا... که من دارمش... احساساتت مال منه....

۷  آذر سالروز اولین روزی که از تهِ قلبم عاشق شدم..عاشقِ خاص ترین خاصِ خدا😎

۱ شاخه گلم بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بلی بلی

این ایده م خوبه اجراش کن..کلی ذوق میکنه

و  مطمئن باش ۱۰۰ برابر عاشقترت میشه💚💚عشقتون مانا❤❤

تاریخشو مثال زدما..تو تادیخ و روز و ساعتشو بنویس..اینجوری میفهمه جقد عاشقشی که اولین روز دیدارو یادته حتی ساعتشو

ببین چیزی بهش نگو..یه کیک بخر بنویس سالگرد اولین دیدارمون مبارک..بعد یه کارت پستال شی بخر داخلش ...

وای خدا عالی بود😍😍😍😍😍😍 مچکرم از اعماق قلبم. اتفاقا قیافش خیلی جدیه😁😂😂 کلک چیز دیگه بلدی رو کن