2777
2789

تو تاپیک یکی الان خوندم.. کیا تجربه دارن؟ چیکار کنیم برعکس بشه؟ بچه مون خوب در بیاد؟ 

الان بهش گفتن باید شوهرت جلوش به تو مخبت کنه تا یاد بگیره میگفت اصلا  نمیذاره بغل شوهرم بشینم هلم میده میزنه میگه برو اونور.. 

من باردارم از الان چیکار کنم؟ سوره ای دعایی راهکاری

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دوسال و چهار ماهشه اصلا نمیزاره به شوهرم نزدیک بشم ببینه سریع میدوع بینمون که جدامون کنه .

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

فقط سعی کنین لوس بارش نیارین 

محبت به جا داشته باشین، در محبت کردن بهش افراط نکنین، تا بچه حد خودش رو بدونه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فقط بهش محبت کن 

بیشتر بغلش کن،بیشتر بوسش کن خیلی اروم میشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

سرنمازهات دعا کن که بچه سالم و صالحی باشه با آروم بودنش ذکر بگو بزار قرآن گوش بده از 16 17 هفتگی میگن شنوایی دارن درسته صداها نامفهومه ولی بازم تاثیر داره، خودتونم سعی کنید آروم باشید بدون هیچ استرسی

پسر منم دوسال و چهار ماهشه اصلا نمیزاره به شوهرم نزدیک بشم ببینه سریع میدوع بینمون که جدامون کنه .

وای خدا من اصلا اینجوری دوست ندارم... دوست دارم عین بچه های شبنم شاهرخی  نیوان و دلوان

یا عین بچه های مهشید سیدی برسام و اسا یا عین بچه های نازلی هیلا و یارا یا همه اینستاییا که بچه هاشون خوبن بشه 

خب بعضی بچه ها دست خودشان نیست مثل بعضی از بچه های تو طیف اوتیسم و گاهی دیدم مادرشون گاز میگیرن و کتک میزنن ولی دست خودشان نیست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دلت سر تربیت برای بچه نسوزه،سعی کن رفتار بی ادبانه داشت به حساب بچگی بهش نخندی نگی اشکال نداره بچه است،دعواش نکن ولی به روشم در مقابل کار زشت وبی ادبانه نخند به اطرافیانم بگو 

من سوره  والعصر و یوسف زیاد خوندم ولی وقتی خدا بخواد یک اتفاقی بیفته هیچکس جلودارش نیست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من سوره  والعصر و یوسف زیاد خوندم ولی وقتی خدا بخواد یک اتفاقی بیفته هیچکس جلودارش نیست

ای وای خدایا رحم کن.. 

ای وای خدایا رحم کن.. 

شما الان بارداری نگران چی هستی عزیز هر اتفاقی که برای همه رخ نمیده از بارداری ات لذت ببر همین