سلام.دوستان توی سونو 19هفته بهم گفتن اندازه بزن های مغزی 10هست.آمنیوسنتز شدم ک سالم بود مشکل ژنتیکی نبود.ام ار ای انجام دادم هنوز جواب نیمده.که ببینن مشکل ساختاری هم داخل مغزش داره یا نه.کسی بوده این مشکلو داشته باشه حل بشه؟
دختر خالم سه تا بچه هیدروسفالی داره یکیش سه سالگی راه رفت اما عقلی رشد نکرده 9 ََسالشه اندازه بچه دو ساله نمیفهمه، دوتا هم سه سالشونه هنوز راه نمیرن، اینام انگار عقب موندن حرف هم اندازه مامان و بابا بردن، اولی هم بلد نیست درست حرف بزنه انگار مثل لالا،کلا های گنده و غیر طبیعی، طفلی دختر خالم خودشو بدبخت کرد با زاییدن اینا تازه بزرگه یه جوری رفتارش زننده اس که همه جا باعث شرمندگی، همشونم دکتر گفته بود هیدروسفالی خفیف، خواهش میکنم به خودت و بچه ات رحم کن و سقطش کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر خیر ندیده گفت چیز خاصی نیست، اره دختر دایی دختر عمه و پسر دایی پسر عمه، گفت نهایت 7 سال خوب میشن، دختره 9 سالشه هنوز اول ابتداییه جالب اینجاس مدرسه استثنایی هم نمیفرستنش و بین بچه ها چقدر تحقیر میشه هر چند خودش حالیش نیس انگاری، دیگه یه عالمه حرکاتی که گفتنش خارج از حوصله اس، خودتو نجات بده