2777
2789

سلام دوستا.به کمکتون نیاز دارم ما یه مغازه خالی داریم دوس دارم یه چیزی واسه فروش بیارم.بنظرتون چی خوبه؟

اینجا خیلی کشش نداره و مردم خسیس و نسیه بر زیاد داره.منم کسیرو نمیشناسم

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

باید ببینی توی اون محلی که شما هستید به چه مغازه ای بیشتر نیازه ، چندتا سوپری یا لباس فروشی یا لوازم التحریر و...هستش نیازهای مردم اون محل و بودجه خودتو درنظر بگیری بعد اقدام کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این وانفسا حرکت اقتصادی نکن .چون بازار فعلا ثبات نداره .و جنس هم نمیفروشن یا فقط نقد میفروشن(منظورم عمده فروشا هستن)

بکم دست نگه دار و بازار رو رصد کن.هر وقت ترس بازاریا بریزه و کم کم شروع کنن به معامله شما حرکتت رو بزن.

همسرم بازاریه.رو تجربه ایشون میگم

باید ببینی توی اون محلی که شما هستید به چه مغازه ای بیشتر نیازه ، چندتا سوپری یا لباس فروشی یا لوازم ...

تو این وانفسا حرکت اقتصادی نکن .چون بازار فعلا ثبات نداره .و جنس هم نمیفروشن یا فقط نقد میفروشن(منظو ...

خیلی ممنون

اول پرس و جو کن توی اون محل ... مثل کوچه ما نشی خدای نکرده در عرض این چند سال چهار تا پنج بار مغازه های مختلف میوه فروشی باز کردن و بعد چند ماه هم تغییر کاربری دادن یک بار سوال کردم از یکیشون ؛ گفت نمی صرفه میوه فروشی ..... اگر این بنده خداها از بقیه کاسبهای کوچه می پرسیدن که تو این چند سال چه کاسبی صرف نداشته یا از مردم محل سوال میکردن این جور ضرر نمیدادن ... شما هم حتما سوال کن 

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
اول پرس و جو کن توی اون محل ... مثل کوچه ما نشی خدای نکرده در عرض این چند سال چهار تا پنج بار مغازه ...

ممنونم