2777
2789
عنوان

چرا رابطه از نظرم طبیعی نمیاد

128 بازدید | 8 پست

حالم بد میشه فکر میکنم پدر و مادرم یا آدمای متاهل رابطه دارن وقتی به رابطه فکر میکنم دلم نمیخواد ازدواج کنم چندشم میشه 

۱۹ سالمه از ۱۱ سالگی ام این قضایارو فهمیدم ولی هیچوقت برام عادی نشد یه حس تهوعی نسبت بهش دارم بحثو به حاشیه نکشید دوستام میگن شاید حس جنسی ندارم یه اسمی ام گفتن یادم رفت

دوستپسرم میخواد بیاد خواستگاری ولی به رابطه که فکر میکنم حالم بد میشه دلم نمیخواد ازدواج کنم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

چه جالب منم اینطوریم ۱۸ سالمه و هیچ حسی ندارم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آسکچوالی

آره همینو گفتن فکر کنم 

ببخشید ولی دوستام میگن ۳۶۵ روزه رو دیدن یه حالی شدن ولی من هیچ حسی بهم دست نداد راحت چیپسمو میخوردم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

منم قبل ازدواج حسی نداشتم و چندشم میشد و حس گناه داش انگار که کار بدیه ولی بعد ازدواج  اوکی شدم به نظرم نیاز طبیعی انسانه مثل بقیه نیاز های دیگه 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم