2777
2789
عنوان

بارداري و خونريزي شديد😢

206 بازدید | 14 پست

سلام ماماناي خوب امروز و آينده

من تقريبا پونزده روز دير تر از زمان هميشه پريود شدم و يه هفته تمام بي بي چك ميزدم و مثبت بود البته ي هاله كمرنگ بود خط دوم  و همچنين ي حس هاي خاصي سمت چپ شكمم داشتم

ديشب اما به خونريزي افتادم

اولش فكر كردم شايد لك لانه گزيني چون سر بارداري اولمم اين اتفاق برام افتاد تا حدي كه يه هفته بيمارستان تحت مراقبت بودم اما وقتي استراحت ميكردم خونريزي قطع ميشد

اما ايندفعه از ديشب تا الان هم خونريزيم خيلي شديد شده و هم خيلي درد شديد مثل زمان پريودي دارم و با استراحت هم خونريزيم قطع نشده

خيلي نگرانم دوست ندارم برم دكترو بفهمم بارداريم كاذب بوده بيشتر از همه ميترسم دكتر بگه بچم افتاده اخه اين چند روز خيلي دخترم پريد تو شكمم 😢😢😢😢😢😢😢

الان هم از بي بي چك استفاده كردم و يك خط خيلي خيلي كمرنگ مثبت هست

اما كمرنگ تر از خط هاي قبل😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی نینی سایت چکار میکنی سریع برو دکتر عزیزم

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
ولی دکتر برین بهتره .شاید حامله باشین‌ و پیش گیری کنن از سقط یا نمیدونم هر چیزی

متاسفانه به اين راحتي ها دكتر پذيرش نميكنه بايد اول برم بيمارستان

حتما الان دخترمو ميبرم معد بعد هم ميرم بيمارستان

گفتم شايد كسي تجربه مشابه داشته باشه م از نگراني در بيام

متاسفانه به اين راحتي ها دكتر پذيرش نميكنه بايد اول برم بيمارستان حتما الان دخترمو ميبرم معد بعد هم ...

انشالله که چیزی نیس .همون بیمارستان هم خوبه زودی برین فقط 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
الان  چند  روزه  عقب انداختی  ,

با امروز ميشه پونزده روز اما تقريبا سه هفته بود كه هم تكرر ادرار داشتم هم گاهي حالم بد ميشد

فشارمم خيلي پايين بود دقيقا علائمي ك سر دخترم داشتمو اين سه هفته ام داشتم

اورژانس بیمارستان های زنان و زایمان برو

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

عزيزم شما كه خودت تجربه ي يه بارداري رو داري نبايد سهل انگاري ميكردي بايد زودتر ميرفتي انشالله كه بچت ميمونه برات زودتر برو دكتر دختر عمه ي منم  خونريزي شديد داشت بچش موند ولي كاملا استراحت كرد

عزيزم شما كه خودت تجربه ي يه بارداري رو داري نبايد سهل انگاري ميكردي بايد زودتر ميرفتي انشالله كه بچ ...

خدا حفظ كنه بچشو براش

خدا صلاح ندونست ك من دوباره مادر شم😢😭

ضخامت ديواره رحمم كم بود و بچه نتونست تو رحمم جاگير بشه

رفتین بیمارستان؟؟؟واقعا ؟؟؟

اره عزيزم صبح سريع دخترمو گذاشتم مهد و سريع رفتم تا گفتم باردارم تو همون قسمت اورژانس ي ويلچر اوردن و بردنم بخش زنان و زايمان خيلي سريع معاينم كردن و گفتن بچه افتاده😔

اره عزيزم صبح سريع دخترمو گذاشتم مهد و سريع رفتم تا گفتم باردارم تو همون قسمت اورژانس ي ويلچر اوردن ...

چقد ناراحت شدم 

عیب نداره خودتو ناراحت نکن دوباره باردار میشی ولی این دفعه مراقب باش خیلییی بیشتر 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم