2777
2789
عنوان

حس خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 22 پست
بنظر شمام مرد سفیده داره چش چرونی میکنه یا من مریضم😁

اون عقبم جاشو انداخته ک شب دلی از عزا در بیاره

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ساده بودیم بی آلایش 

من یادمه ختم مادربزرگم بود اینقدر مهمون داشتیم که جانبود بخوابیم تو خونه ۲۰۰متری من رو چهارچوب در خوابیدم یکی از فامیلامون تو کمد دیواری خابیده بود ;-)

هیچکسم غر نزد که حای من بد بوده اینا

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...
مام یه شبایی خونه مادرشوهرم اینطوریم همگی میخوابیم ۳هفته یبارم خونه هم دیگ ب نوبت جمع میشیم شب جمع ب ...

خوششششش بحالت الهی شکر

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
چه ساده بودیم بی آلایش   من یادمه ختم مادربزرگم بود اینقدر مهمون داشتیم که جانبود بخوابیم ...

خدانکشت چ جوری کمد دیواری

خدانکشت چ جوری کمد دیواری

کمد دیواری که خوب بود منه بدبختو بگو رو چهارچوب در اونم آهنی یخ حتی یه بالشم نداشتم روسریمو انداختم روم هرکیم میخواست بره دستشویی کله ی منو لقد میکرد 

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...