2777
2789

عزیزم بشین رک و راست باهاش ثحبت‌کن.بگو از این شرایط راضی نیستی چون طبیعی نیست.چون برای خودتون و بچتون خوب نیست.بپرسید شاید مشکلی داره و در نهایت سعی کنید از مشاور کمک بگیرید

با هم مهربان باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب خب اگه ميخاي اينجوري نباشه باهاش صحبت كن مشكلو بگو دردتو بگو شايد منتظره شماست بهش محبت كنيد

متاسفانه توجه نمیکنه تو بدترین شرایط درکم نمیکنه پدروخواهرمو از دست دادم جلو همه بهم روز تشیع جنازه گفت تو نجسی کل خانوادت میدونن کلا حرف بزنم تهمت میزنه

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
متاسفانه توجه نمیکنه تو بدترین شرایط درکم نمیکنه پدروخواهرمو از دست دادم جلو همه بهم روز تشیع جنازه ...

عجب شوهري واقاانكه،بهتر ك بهت نزديك نميشه اينجور ادماا دور باشن بهتره بخدا ك بزار همون ماهي يكبار هم نباشه

😔نمیدونم چرا مادر پدرا واسه پسر داغونشون میرن خاستگاری  ک دختر مردمو‌اینجوری افسرده بکنن😓

تازه ادعا هم دارن من حق خرید هیچ چیزی رو ندارم بخرم باید صدتا جواب بدم که چند خریدم چرا خریدم گرون خریدم اونم به مادرشوهرم

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
آره یک مدت قرص میخورد باز الان تریاک دیدم تو خونه

پس بخاطر همونه ميل جنسي از بين ميره ميل جنسي هم كه از بين بره اون كشش بين جنس مخالف و عشق و علاقه هم از سرميل جنسي و غريزس وقتي نياشه همون خواهر برادري ايجاد ميشه