2777
2789

چرا بعضیا همچین خونه زندگی هایی دارن. نه درس خوندن. نه تلاش کردن فقط خانواده پولدار دارن،اون وقت ما لنگ یخچال و تلویزیونیم. 

چيز شاخي نيست كه

يه خونه معمولي ولي با سليقه عاليه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی که پول خونه نیست خیلی چیزای مهم تری توی زندگی هست مثل سلامتی

من حاضر بودم تمام زندگیم و جونم بدم فقط بابام سالم باشه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

شما از کجا میدونی تلاش نکردن

حتی اگه با پول پدرشونم باشه، پدره تلاش کرده که به اینجا رسیده

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
چيز شاخي نيست كه يه خونه معمولي ولي با سليقه عاليه

بابا لپ مطلبو بگیر😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

فقط نور پردازی سقفش و پارکتشو انجام بدی حله😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪