2777
2789

سلام دوستان.میخواستم ببینم دکتر خوب که اونجا سز میکنه کی هست.اخه بعضی ها میگن شکم مارو اصلا فشار ندادن بعضی ها میگن فشار دادن.قضیه چیه ؟اگه تو اتاق عمل ساکشن هست که باید همه رو ساکشن کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من وقتی هنوز بی حسیم نرفته بود فشار داد. اصن. متوجه نشدم

خدا خیرش بده 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
نه بخدا .یعنی خیلی وحشت دارم خواب ندارم

بابت فشار دادن شکم‌وحشت داری؟؟؟

خود سزارین و اتاق عمل که بیشتر استرس داره

درد داره نه اینقدر وحشتناک 

به نظرم در برابری سختی های ۹‌ماه حاملگی دردش اینقدرا وحشتناک‌نیس

چون یه لحظه هست 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
تو مصطفی خمینی؟دکترت کی بود عزیز؟

ن الغدیر دکتر جعفری 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢