2821
2789
عنوان

بچه ها كمكم كنيد

94 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من سه هفته بود از پريودم ميگذشت لك داشتم رفتم آز دادم گفت بارداري با بتاي ٧٥٠

خيلي غير عادي بالا بود،فرداش افتادم به خونريزي بعد چند روز بتام رسيد به ٤٠٠ .دو بارم سونو انجام دادم گفتن رحمت نرماله و چيزي تو رحمت نيست.اما ١٧ روز خونريزي داشتم با وجود قرصهاي متيل ارگوين.٤ روزه كه قطع شده خونريزيم.اما هر هفته آزمايش بتا ميدم بتام رو ٤٠٠ هنوز.دكتر ميگه بازم صبر ميكنيم اگه تغيير نكرد كورتاژ كنيم.چي بخورم؟چي كار كنم؟اگه كسي اطلاعات داره بهم بگه.دو هفته وقت دارم فقط

من ازاینجورچیزا سردر نمیارم،،،ببخشید

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خارج از رحم نیست؟؟

شایدتو لوله هات داره رشد میکنه که بتا بالا ولی رحمت پاکه حتتتتما پیگیر باش.دورازجون شما خاله من اینطوری بود نفهمیدن فکرکردن بچه ازبین رفته نگو دوقلو بوده یه قلش تو لوله داشته رشدمیکرده بعد لوله هاش ترکید 4روز بیمارستان بود داشت ازبین میرفت خالم خدا بهش رحم کرد 

انشالله که از شما دورباشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خارج از رحم نیست؟؟ شایدتو لوله هات داره رشد میکنه که بتا بالا ولی رحمت پاکه حتتتتما پیگیر باش.دوراز ...

عزيزم دكتر گفت چون بتات بالانميره و رحمت لخته خون نداري 

احتمال بارداري ارج رحم نداري

برای پاکسازی رحم ولوله یه داروهای گیاهی هست  زیرباره کورتاژ نرو  تهرانی؟

آخه من به هفته بود از رابطم ميگذشت كه اين اتفاق افتاد

مگه چقدر بود كه بخواد بمونه 😐

ببین عزیزم .جفت بلوط وگلنار اکالیپتوس مازو .یه عاطری هست تو خیابون جمالزاده فقط اونجا داره من تهران وزیر ورو کردم .میگیری میریزی تو قابلمه میزاری بجوشه بیست دیقه .بعدمیریزی تو لگن نیم ساعت میشینی داخلش تواین دوهفته امتحان کن ایشالله که جواب میگیری 

برای پاکسازی رحم و لوله س من خودم جواب گرفتم به هرکسی هم گفتم درست شده

ببین عزیزم .جفت بلوط وگلنار اکالیپتوس مازو .یه عاطری هست تو خیابون جمالزاده فقط اونجا داره من تهران ...

دقيقا سر جمالزاده؟؟؟

بعد ميشينم روش چه اتفاقي ميافته كه پاك ميشه رحم؟با خونريزي؟

ببین عزیزم .جفت بلوط وگلنار اکالیپتوس مازو .یه عاطری هست تو خیابون جمالزاده فقط اونجا داره من تهران ...

عزيزم به سوال عوارض نداره؟واسه بارداري بعدي!

دقيقا سر جمالزاده؟؟؟ بعد ميشينم روش چه اتفاقي ميافته كه پاك ميشه رحم؟با خونريزي؟

اره دوتا عطاریه یکیش شیک وبزرگه یکیش قدیمیه خودش هم راهنماییت میکنه 

.اره میشینی رحمو لوله هات وپاکسازی میکنه

بنظرمن قبل کورتاژ سنتی وامتحان کن

عزيزم به سوال عوارض نداره؟واسه بارداري بعدي!

نه اصصصلا اتفاقا رحمتو پاک میکنه واماده برای باردادی 

کورتاژ برای حاملگی بعدی مشگل ساز میشه 

شوک به رحم میده به اصطلاح رحم میترسه ممکنه بچه نمونه 

من خودم این دارو وامتحان کردم همون ماه باردار شدم 

اصلا بری حتی داروی دیگه هم که بخوای خودش راهنمایی میکنه ومیده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز