2777
2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 30 پست

عزیزم اگر اشتباه نکنم خوردش شیر برای بزگسالان حرامه .. ولی تو میتونی شیرت رو فریز کنی بعدا بدی ب بچت .. کیسه مخصوص شیر بگیر یا سرنگ های بزرگ ... تو دفترچه ای ک بیمارستان بهتون داده هست اطلاعات فریز کردن و گرم کردن دوبارش .. 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
شیری ک دوشیدم و بچم نمیخوره را بخورم ،شیر خودمو ،👌😂😂

برای چی اخه 😂😂😂😂😂😂😂

اه نخوری😂😂😂😂مثلا بخوری میره تو شکم بچه  😂😂😂

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا من تست کردم نه بو داره،طعمشم بد نبود😁😁😁ولی مثلا نتونستم هنوز با خودم کنار بیام ک بخورم یا نه

آییی من حتی نتونستم بچشم ببینم چ مزه ای😂😂😂😂

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
عزیزم اگر اشتباه نکنم خوردش شیر برای بزگسالان حرامه .. ولی تو میتونی شیرت رو فریز کنی بعدا بدی ب بچت ...

فیریز کردم یه سری ولی اخه کیسه های ذخیر شیرم گرونه خدایی چهارتاش20هزار تومن ،هرسری ک شیرمو میریزم دلم یهدحالی میشه،میگم کاش میدادم شیرخوارگاه ولی نداره تو شهرمون شیرخوارگاه

فیریز کردم یه سری ولی اخه کیسه های ذخیر شیرم گرونه خدایی چهارتاش20هزار تومن ،هرسری ک شیرمو میریزم دل ...

خب بریز دور تا بره منم بدون اغراق شیرم مث دریا بود ی مک ک بچه میزد اینقدر شیرسرازیر میشد ک کل لباسم خیس میشد .. ی کاسه بزرگ میوردم میدوشیدم میریختم دور ... تو هم بریز دور تا بره حالا چ حکمیه حتما استفادش کنی شما هم مثل بقیه .. برو مرکز بهداشت تا با شیردوش برقی برات بدوشن ک سبک بشه کمتر اذیت شی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
مگه هر دفعه چند سی سی میدوشی

اگر شیرش زیاد باشه ی کاسه آبگوشتی میشه

خب بریز دور تا بره منم بدون اغراق شیرم مث دریا بود ی مک ک بچه میزد اینقدر شیرسرازیر میشد ک کل لباسم ...

شما ساکن کدوم شهرید گلم،؟بخدا کاش مرکز بهداشت ماهن همینطور بود