عزیزم اگر اشتباه نکنم خوردش شیر برای بزگسالان حرامه .. ولی تو میتونی شیرت رو فریز کنی بعدا بدی ب بچت .. کیسه مخصوص شیر بگیر یا سرنگ های بزرگ ... تو دفترچه ای ک بیمارستان بهتون داده هست اطلاعات فریز کردن و گرم کردن دوبارش ..
قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
فیریز کردم یه سری ولی اخه کیسه های ذخیر شیرم گرونه خدایی چهارتاش20هزار تومن ،هرسری ک شیرمو میریزم دل ...
خب بریز دور تا بره منم بدون اغراق شیرم مث دریا بود ی مک ک بچه میزد اینقدر شیرسرازیر میشد ک کل لباسم خیس میشد .. ی کاسه بزرگ میوردم میدوشیدم میریختم دور ... تو هم بریز دور تا بره حالا چ حکمیه حتما استفادش کنی شما هم مثل بقیه .. برو مرکز بهداشت تا با شیردوش برقی برات بدوشن ک سبک بشه کمتر اذیت شی
قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫