2777
2789
من دیرم فک کنم دوریم😞وگرنه میومدم😅 یسوال از بوشهریا یا شیرازی ها میخوا سنو انو مالی با اکوی قلب ...

من شیرازم سونو معمولی میرم پیش ویلوت ادیب کارش خیلی خوبه. نمیدونم اون مدل سونو هم که بخوای داشته باشه. بیمارستان کوثر هم خوبه. البته اگر وقت داشته باشی. هزینش هم کاملا ازادها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چ جالب عاطی شمام بوشهری

اره

پرچم بوشهریا تو سایت بالااااست😍

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
کسی رو ندارم شیراز ادرس دکترخوبم سراغ ندارم😢

الان از چند نفر میپرسم اگه جواب دادن برات میفرستم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
من شیرازم سونو معمولی میرم پیش ویلوت ادیب کارش خیلی خوبه. نمیدونم اون مدل سونو هم که بخوای داشته باش ...

بیمارستان کوثرسنو واکو هم میگیره 

این سنو من غربالگری دومه کاش اگه مطمئنی کارش عالیه شمازشو بهم بدی

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
ما که داریم حال میکنیم با سیل🤣🤣🤣🤣🤣 چون اینجا چندسال بود خشکسالی بوده  کلا مردم حساس شدن ...

یکبار کلیپ میفرستن مینالن از خشکسالی حالا کلیپ میفرستن مینالن از بارندگی

مردم خودشون هم قاطی کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40