2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بت بدم😂

من دیرم فک کنم دوریم😞وگرنه میومدم😅

یسوال از بوشهریا یا شیرازی ها

میخوا سنو انو مالی با اکوی قلب جنین بدم بهتررررین سنوگراف کیه ک کارش دقیق باشه؟؟؟

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
خیلی خوبه کاش همیشه بارون بیاد راستی سابقه داشته تاحالا بوشهر برف بیاد😁

اره پارسال یا سال قبلش دم اذان صبح برف زد چقد فیلم و اینا ازش گرفتن

من بیدار بودما ولی نفهمیدم نگاه نکردم🤦‍♀️

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
کرج بخاطر رشته کوهاش همیشه سرده از اول پاییز پارسال که برفو نگمممم😯...

شهربابام اینا کوهستانی هست همیشه پراز پرفه الانم من اونجا هستم 

کاربر بره ناقلاقدیمی هستم کاربریم بخاطر جیران_قیز ترکید 
اره پارسال یا سال قبلش دم اذان صبح برف زد چقد فیلم و اینا ازش گرفتن من بیدار بودما ولی نفهمیدم نگاه ...

عه چ جالب عاطی شمام بوشهری

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
من دیرم فک کنم دوریم😞وگرنه میومدم😅 یسوال از بوشهریا یا شیرازی ها میخوا سنو انو مالی با اکوی قلب ...

من بوشهر نبلدم

ولی درکل برو شیراز بهتره

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
از خوزستان مدام کلیپ میفرستن برای منوتو و مینالن از بی کفایتی مسولین و آب گرفتگی معابر دلم میخوام ب ...

ما که داریم حال میکنیم با سیل🤣🤣🤣🤣🤣

چون اینجا چندسال بود خشکسالی بوده 

کلا مردم حساس شدن انگار

باورت میشه دیروز مدارس رو تعطیل کردن😨😨😨😨😨

هم تایم صبح هم تایم عصر اونم بخاطر یه بارون ساده

ولی نصف شب بارون و طوفان شدیدی بود