2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی فایلایی هست ک با تمرکز کردن و گوش دادن بهش میتونید رنگ پوست یا چشمتونو عوض کنید یا چیزای خوب مثل م ...

واقعا راست میگییییی

چ خووووب

شما تحقیقاتت در چ حد بوده منم راهنمایی کن

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌
من خودم فایل پوستشو استفاده کردم خیلی خوب بوده و جواب گرفتم ولی مال چشم و چیزای دیگشو میترسم استفاده ...

خعلی غیر قابل باوره ها

خب چحوریه بیشتر توضیح میدین؟

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌
واقعا راست میگییییی چ خووووب شما تحقیقاتت در چ حد بوده منم راهنمایی کن

من زیاد درموردش خوندم در رابطه با قانون جذب هستش ک ثابت شده و با قدرت تلقین چیزیو ک میخوای جذب میکنی این فایلا مثل آهنگن ک باید با هندزفری گوش کنی و ی چیزایی رو ب ناخوداگاهت میگه

دلم خیلی برات تنگ شده😔😔
خعلی غیر قابل باوره ها خب چحوریه بیشتر توضیح میدین؟

منم باورم نمیشد اولش ولی وقتی چند بار خالصانه بهش گوش دادم و تلقین کردم ب خودم پوستم بهتر و روشنتر شد ی چند روز قطعش کردم پوستم دوباره بد شد ولی الان دو هفتست ک واقعا بهش ایمان اوردم و مرتب گوش کردم واقعا نتیجه گرفتم

دلم خیلی برات تنگ شده😔😔
منم یه مدت پوستش رو گوش می کردم به نظرم پوستم بهتر شده البته کارای دیگه هم کردم...میشه بگید شما کدوم ...

نمیدونم اسم فایلش چیه اگه بتونم اینجا میفرستمش..

دلم خیلی برات تنگ شده😔😔
نمیدونم اسم فایلش چیه اگه بتونم اینجا میفرستمش..

از کجا برداشتی؟ من از کانال فرشتگان الهی برداشته بودم البته الان فایل ها رو از رو کانال برداشتن...خواستم مطمئن بشم همونه یا نه

از کجا برداشتی؟ من از کانال فرشتگان الهی برداشته بودم البته الان فایل ها رو از رو کانال برداشتن...خو ...

از کانال چاکراها و تندرستی برداشتم هنوز هست سابلیمینالاش ...چند روزی ی سابلیمینال میزاره

دلم خیلی برات تنگ شده😔😔