2777
2789
عنوان

کیا با قرص لتروزول باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 27 پست
منم مشکل خواستی‌نداشتم ولی یک سال برای بارداری اقدام کردیم که جواب نداد برای همین دکتر برام ۶ د ...

خدارو شکر که مشکلی نداری

انشالله که جواب میگیری عزیزم امیدت به خدا باشه،منم دعا میکنم برات

فولیک اسید میخوری؟

خدارو شکر که مشکلی نداری انشالله که جواب میگیری عزیزم امیدت به خدا باشه،منم دعا میکنم برات فولیک ا ...

قوربونت عزیزم ، شب عید هم هست خیلی دعا کن انشالله همه چشم انتظارا جواب بگیرن،

اویل خیلی‌جدی پیگیر بودم و میخوردم ولی الان نه زیاد نمی خورم

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علایم خواستی روز تخمک گزاریت داشتی؟ انشالله دعا کن منم این ماه جواب بگیرم،

ماهی که لتروزول خوردم اصلا ترشحات نداشتم فقط تخمدانها خیلی درد میکرد . انشاالله شما هم به زودی باردار میشی . اگه پریودت منظم باشه زودتر نتیجه میگیری 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
قوربونت عزیزم ، شب عید هم هست خیلی دعا کن انشالله همه چشم انتظارا جواب بگیرن، اویل خیلی‌جدی پیگیر ب ...

انشالله که به حق نی نی سید تو دلم به زودی زود دلت بشه خونه پاره تنت

بخور فولیک اسیداتو ک بدنت آماده باشه واسه رشد بچه خیلی خوبه

ماهی که لتروزول خوردم اصلا ترشحات نداشتم فقط تخمدانها خیلی درد میکرد . انشاالله شما هم به زودی باردا ...

من که هر ماه علایم فرق میکنه،هر دفعه یه مدلی 

قوربونت عزیزم خیلی دعاا کن برام🙏🏻🙏🏻

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻
انشالله که به حق نی نی سید تو دلم به زودی زود دلت بشه خونه پاره تنت بخور فولیک اسیداتو ک بدنت آماده ...

اخی عزیزم انشالله قوربونت، خیلی التماس دعاا🙏🏻

اره انشالله تصمیم گرفتم جدی تر بخورم

منم این ماه دارم میخورم لتروزول متروفین با یه امپول دارم باید روز ۱۳قاعدگی سونو کنم بعدش امپول بزنم من از شب۳قاعدگی خوردم تا کی باید بخورم

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت
منم این ماه دارم میخورم لتروزول متروفین با یه امپول دارم باید روز ۱۳قاعدگی سونو کنم بعدش امپول بزنم ...

از روز سوم دوره به مدت ۵ شب باید بخورید، یعنی ۳ تا ۷ دوره

شما مشکلت چی بود عزیزم؟

من ی دوره خوردم باردار شدم از روز 3-7پریود ...الان خداباروشکر باردارم

خدا رو شکر عزیزم، روز تخمک گذاریت علایم چی بود؟

هیچ ی فقط با کیت اقدام کردیم پررنگ ک شد نزدیکی کردیم... ب علایم توجه نکن کیت بذار

دعا کن عزیزم برام🙏🏻

از روز سوم دوره به مدت ۵ شب باید بخورید، یعنی ۳ تا ۷ دوره شما مشکلت چی بود عزیزم؟

من مشکلی ندارم دوبار باردار شدم یه بار قلرش تشکیل نشد یه بارم ۲۰هفته خود به خود سقط شد که بعدش یه دکتر گف نارسایی دهانه رحم داشتی باید سرکلاژ بشی رفتم دکتر چکاپ کنه گف دارو میدم زودتر باردار بشی

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت