2777
2789
عنوان

کیا با قرص لتروزول باردار شدن؟

1185 بازدید | 27 پست

سلام دوستان میخواستم ببین کیا با قرص لتروزول باردار شدن و بعد چند دوره جواب داد!

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوره اولی ک خوردم جواب گرفتم

خدا رو شکر عطیه جان🙏🏻دکتر برای چی برات تجویز کرده بود؟

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻
من با یه دوره خوردن باردار شدم . کنارش متفورمینم میخوردم . آمپول هم نزدم . 

شما مشکلت چی بود شادی جان؟

من چون مشکلی نداشتم ففط دو دوره لتروزول نوشت ک با ی دورش جواب داد،آمپول نداد سونو هم نرفتم واسه تشکی ...

بعد چند وقت اقدام بهت لتروزل تجویز کرد؟

من چون مشکلی نداشتم ففط دو دوره لتروزول نوشت ک با ی دورش جواب داد،آمپول نداد سونو هم نرفتم واسه تشکی ...

روز تخمک گزاریت نشانه هم داشتی؟علایم بارداری چطور؟

بعد چند وقت اقدام بهت لتروزل تجویز کرد؟

من یک سال رابطه بدون جلوگیری داشتم،ولی چون شوهرم نبود تو تایم تخمک گذاریم نمیتونستم باردار شم،اون ماهی ک لتروزول خوردم و باردار شدم ماه سومی بود ک تو تخمک گذاریم رابطه داشتم

روز تخمک گزاریت نشانه هم داشتی؟علایم بارداری چطور؟

نه فقط دکتر بهم گفته بود رو ۱۲،۱۴.۱۶،۱۸ رابطه داشته باش که من بخاطر اینکه شوهرم نبود فقط روز ۱۳ رابطه داشتم و خدا خواست و شد

نه فقط دکتر بهم گفته بود رو ۱۲،۱۴.۱۶،۱۸ رابطه داشته باش که من بخاطر اینکه شوهرم نبود فقط روز ۱۳ رابط ...

منم مشکل خواستی‌نداشتم ولی یک سال برای بارداری اقدام کردیم که جواب نداد برای همین دکتر برام ۶ دوره لتروزل نوشت، که این ماه دوره سوم شروع کردم ، برام دعا کنید انشالله این ماه صلاح باشه و نینی منم بیاد☹️

فولیکولام ریز بودن . 9 و 10 ولی لتروزول که خوردم فولی بزرگم 25 بود 

عزیزم علایم خواستی روز تخمک گزاریت داشتی؟

انشالله دعا کن منم این ماه جواب بگیرم،