2777
2789
عنوان

سوراخ قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 34 پست
دکتر سلگی هم له ما میگفت هر دوماه بیاریدش اکو سه سال پیش هر دو ماه ۲۸۰ تومن هزینه ی اکوش میشد یه بار ...

درسته ، دکترش رو عوض میکنم .ممنون از راهنمایی ت عزیز . خدا کنه چیز مهمی نباشه و خودش بسته شه.

خدا هم کوچولوی شما و هم کوچولوی منو شفا بده انشالله

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
درسته ، دکترش رو عوض میکنم .ممنون از راهنمایی ت عزیز . خدا کنه چیز مهمی نباشه و خودش بسته شه. خدا ه ...

دوست عزیز دوقلوهای من هردو همین مشکلو داشتن یکیشون سوراخ دهلیزی بزرگ داشت ۱۸میل که یکسال ونیم پیش عملش کردیم اون یکی سوراخش ۲میل هست ودکتر گفت نیاز به هیچ درمانی نداره مشکل دخترمنو تا ۵سالگی کسی نفهمیده بود یکهو تشخیص دادن من دخترمو چندتا دکتر بردم بنظرم دکتر عبدالرحیم قاسمی بهترینه وجراحش هم دکتر نوابی بود هردوشون عالین حتما یکدفعه پیش قاسمی ببر کوچولوتو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز دوقلوهای من هردو همین مشکلو داشتن یکیشون سوراخ دهلیزی بزرگ داشت ۱۸میل که یکسال ونیم پیش عم ...

ممنونم

دکتر قاسمی تهران هستن؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
بله تهران ولیعصر کوچه پروین ساختمان باران

ممنون

دوست عزیز دوقلوهای من هردو همین مشکلو داشتن یکیشون سوراخ دهلیزی بزرگ داشت ۱۸میل که یکسال ونیم پیش عم ...

عزیزم لطفا درخواستمو قبول کن سوال قلبی دارم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام، مسئله بچه تون حل شد؟ دختر من سوراخ ۶ میلی داره، دوماهشه، دکتر گفت فعلا درمانی نیاز نداره و سه ...

سلام بچتون خوب شد؟ بار بعدی که بردینش اکو خوب شده بود؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خداحتماهواتون رو داره انشاله ک شفا میده همه مسائل برطرف میشه ب لطف خداعزیزم

کوچولوم از دستم رفت  

کوچولوم از دستم رفت  

سلام، مسئله بچه تون حل شد؟ دختر من سوراخ ۶ میلی داره، دوماهشه، دکتر گفت فعلا درمانی نیاز نداره و سه ...

بچه م رفت برای همیشه  

وای خدایا چه خبر بدی🥺🥺🥺خیلی متاسف شدم خداصبر بده بهت عزیزم،😔

ممنونم