سوراخ بین دهلیز قلب برا نوزاد کی تجربه داره؟دکتر بهمون نگفت اندازه ش چقدره و کجاست. جاشو دادم یه دکتر دیگه از رو اکو گفت.یه رگش هم بازه ، فشار ریه ش هم بالاست
خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
درسته ، دکترش رو عوض میکنم .ممنون از راهنمایی ت عزیز . خدا کنه چیز مهمی نباشه و خودش بسته شه. خدا ه ...
دوست عزیز دوقلوهای من هردو همین مشکلو داشتن یکیشون سوراخ دهلیزی بزرگ داشت ۱۸میل که یکسال ونیم پیش عملش کردیم اون یکی سوراخش ۲میل هست ودکتر گفت نیاز به هیچ درمانی نداره مشکل دخترمنو تا ۵سالگی کسی نفهمیده بود یکهو تشخیص دادن من دخترمو چندتا دکتر بردم بنظرم دکتر عبدالرحیم قاسمی بهترینه وجراحش هم دکتر نوابی بود هردوشون عالین حتما یکدفعه پیش قاسمی ببر کوچولوتو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.