2777
2789
عنوان

سوراخ قلب

5143 بازدید | 34 پست

سوراخ بین دهلیز قلب برا نوزاد کی تجربه داره؟دکتر بهمون نگفت اندازه ش چقدره و کجاست. جاشو دادم یه دکتر دیگه از رو اکو گفت.یه رگش هم بازه ، فشار ریه ش هم بالاست

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

دختر منم به دنیا اومد قلبش سوراخ بود یه رگ اضافه هم داشت رگش یک ماهگیش بسته شد ولی سوراخش هنوز که سه سالشه بسته نشده دکتر گفت مشکلی هم نداره اگه اندازش زیر ۵ میله نگران نباش نیاز به دارو هم نداره خودش به مرور زمان بسته میشه واسه دخترم زمان تولد ۴ و ۳ میل بود الان اندازش ۳ شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته سالی یکی دو بار اکو میبریم ولی شکرخدا تاحالا مشکلی نداشته

الحمدلله

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
دختر منم به دنیا اومد قلبش سوراخ بود یه رگ اضافه هم داشت رگش یک ماهگیش بسته شد ولی سوراخش هنوز که سه ...

دکتر اصلا بهمون نگفت اندازه ش چقدره

تو برگه ها هم هیچ‌عددی نوشته نشده

الهی لزیزم جقدر داری اذیت میشی سر پسرت اما.سوراخ قلب معمولا بسته میشه و جای نگرانی نداره 

آره پسرم طفلی با هزار تا مشکل داره دست و پنجه نرم میکنه

خدا خودش کمکش کنه.

انشالله

ممنون

دکتر اصلا بهمون نگفت اندازه ش چقدره تو برگه ها هم هیچ‌عددی نوشته نشده

بهش دارو نداد؟اگه دارو نداده باشه زیر ۵ میله فقط باید حواست باشه لباش و ناخناش کبود نباشن انشاالله بقیه ی مشکلای گل پسرتونم برطرف میشه عزیزم تاپیکی که برای چشمشم زده بودیدو خوندم اینکه یه جارو ثابت نگاه نمیکنه طبیعیه دختر من تا سه ماهگی هنوز نمیتونست دوتا چشماشو با هم هماهنگ حرکت بده بعضی کارای بچه ها طبیعیه ولی ما نگران میشیم مثلا مهتا نوزاد که بود همش دست و پاهاشو به عقب میکشید مثل حالت خستگی در کردن خیلی نگران بودم بردم دکتر گفت طبیعیه فقط باید حساسیتتو کم کنی

آره پسرم طفلی با هزار تا مشکل داره دست و پنجه نرم میکنه خدا خودش کمکش کنه. انشالله ممنون

خداحتماهواتون رو داره انشاله ک شفا میده همه مسائل برطرف میشه ب لطف خداعزیزم

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
خداحتماهواتون رو داره انشاله ک شفا میده همه مسائل برطرف میشه ب لطف خداعزیزم

انشالله

انشالله خدا نظر لطفش رو شامل حالمون کنه 

بهش دارو نداد؟اگه دارو نداده باشه زیر ۵ میله فقط باید حواست باشه لباش و ناخناش کبود نباشن انشاالله ب ...

نه دارو نداده

فقط اینکه بار اول دیدنی گفت یه ماه دیگه برین پیش یه دکتر قلب و یه سال دیگه حتما پیش خودم. ما یه ماهگی هم پیش خودش رفتیم گفت دو ماه دیگه بیایین،بعدگفت سه ماه دیگه باز بیایین.همین نگرانم کرده..

بهش دارو نداد؟اگه دارو نداده باشه زیر ۵ میله فقط باید حواست باشه لباش و ناخناش کبود نباشن انشاالله ب ...

اندازه ش رو ننوشته فقط نوشته« متوسط»

دکتر سلگی هم له ما میگفت هر دوماه بیاریدش اکو سه سال پیش هر دو ماه ۲۸۰ تومن هزینه ی اکوش میشد یه بار با یه متخصص اطفال صحبت میکردم بهم گفت دکترشو عوض کن نظر یه دکتر دیگه رم بپرس بعدها فهمیدم اصلا نیازی نبود دوماه یه بار چکاب شه سالی یه بارم کافیه شما هم پیش یه دکتر دیگه ببرید شاید نظرش فرق کنه به هر حال وقتی دارو نداده یعنی مهم نیست خودش بسته میشه نگران نباش