2777
2789
عنوان

كيا از رابطه و زندگيشون با همسرشون راضين ؟ 

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 98 پست
مرسی از راهنماییت الهی خیر ببینی.  برای زندگی شاد با همسرت. برات صلوات فرستادم تو هم دعام‌کن. خ ...

اره بابا عجله نکن

الان برای هرجوابی فرصت داری ولی بعد ازدواج دیگه نمیتونی نه بیاری

عشق قبلی رو هم فراموش کن وعاقلانه تصمیم بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔من مادرم میگه اگرجداشی باید منوفراموش کنی میگه خوشی زده زیردلت بشین باهاش زندگی کن 😏 

اي بابا يه وقتاي ميگم پس خودم چي چرا بايد همه راضي نگه دا م تا كي ؟؟! اين شرايط واقع سخته دركت ميكنم

hair coloris ~ hair keratin 
عزیزم میفهمم چی میگی همسرمنم روحیاتی داره که موردپسندخیلی هاست فقط فرقش اینجاس ک من خودم ارومم ساک ...

اینم شانس ماست دیگه من این انتخاب خودم بوده حرفیم که میزنم مادرم خیلی اعصبانی میشه نمیدونم چیکارکنم قصدم جداشدنه احساس میکنم خیلی تنهام خواهرم مکه میبینم افسوس میخورم شوهرش خیلی شوخه خیلی اهل تفریحن باهم خیلی حرف میزنن اون روز خواهرم اومده بود خونم میگفت شوهرت مثل سنگه انگارنه انگارکه زن و بچه داره دریغ ازیک محبت اونم به یک بچه یک ساله که تازه باباگفتن و یادگرفته اینقدردلم میسوزه برای اون 😔 خودم مهم نیستم اما بچم طفلی خیلی افسرده شده 

ادم خاصی نيستم مخاطب خاصی هم ندارم فقط حسه خاصی دارم!
عزیزم میفهمم چی میگی همسرمنم روحیاتی داره که موردپسندخیلی هاست فقط فرقش اینجاس ک من خودم ارومم ساک ...

عزيزمممم خيلي سخته اين شرايط درك نكردن ٢ طرف 

از روز اول اينجوري نبود ؟؟؟ 

نه وقتی باهم اشناشدیم خیلی باهم حرف میزدیم خیلی شوخی میکرد هروزبیرون بودیم اما بعداز چندماه شد یک آدم دیگه همین الانم سرش توگوشیشه داره فیلم نگاه میکنه اینقدرکه من میگم بیاباهم فیلم نگاه کنیم گوش نمیده اما الان داره تنهایی نکاه میکنه

نه وقتی باهم اشناشدیم خیلی باهم حرف میزدیم خیلی شوخی میکرد هروزبیرون بودیم اما بعداز چندماه شد یک آد ...

الانم توجه نكن بخواي توجه كني اعصابتو داغون ميكني توام سرتو بكن تو گوشي 

الانم توجه نكن بخواي توجه كني اعصابتو داغون ميكني توام سرتو بكن تو گوشي 

منم بیشتروقتموبابچمم اون یک ذره وقتیم که دارم فیلم نگاه میکنم مجبوریم بسازیم و بسوزیم دیگه خواهرجان 🥺