2777
2789
عنوان

مامانم و نامزدن باهم قهرن

392 بازدید | 20 پست

جمعه نامزدم اومد مارو برد تفریح بعد هواسرد بود نیم ساعت بعدش مامانم گفت پاشو بریم بعد نامزدمم ناراحت شد گف من غلط کنم شمارمارو جایی برمم حالا قهرن مثل بچه ها چیکار کنم وسط اینا

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 

واییی چ بد وضعی  اما نامزدت نباید اونجوری جلو مادرت میگفت 😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره ببرشون بيرون اشتيشون بده

نه نامزدم کوتاه میادنه مامانم

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 
واییی چ بد وضعی  اما نامزدت نباید اونجوری جلو مادرت میگفت 😑

بنده خدا با یه دل امیدی مارو برد بیرون که کوفتمون شد

جا داره اینجام اعلام کنم هلاک این روابط داماد مادر زنیم😂😂😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
جا داره اینجام اعلام کنم هلاک این روابط داماد مادر زنیم😂😂😂

هههههه

بنده خدا با یه دل امیدی مارو برد بیرون که کوفتمون شد

خب اما نباید اونجوری حداقل جلو مامانت میگفت

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نه نامزدم کوتاه میادنه مامانم

تقصیرنامزدته....دیگه باهم بامامانت جایی نرید

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

حس میکنم نامزدت عصبی هس. چون فقط افراد عصبی هستن که زود عصبی میشن . حتی ی موضوع کوچیک مث الان 

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .