2777
2789
عنوان

بچه‌ها یه اشتباه بزرگی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 81 پست
چرا اومد اسمش زینب رسولی بود 

اگر اسم صاحب پیج همینه که دیگه نگران نباش . بهش پیام بده عکس رسید رو بفرست حتما جواب میده 

اگر یک در هزار اشتباه واریز کردی از طریق بانک و شکایت پیگیری کن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه پولم نره، از چ سایتی خرید میکنی؟؟؟ 

لوازم ارایش هارو از سایت خانومی چون خیلی بروزه و نمایندگی اکثر برندهارو داره.

وسایل ها و خرتو پرت هارو از دیجی کالا.

لباس هارو از دیجی استایل چون اینم نمایندگی همه برندارو داره و همه سایزهارو داره.

https://www.cyberpolice.ir/reports/all برو اینجا گزارش تخلف بده یا زنگ بزن ۱۱۰ درخواست اتصال به پل ...

حالا واسه پیج جدیدش پیام دادم اگه تا فردا جواب نداد گزارش میزنم 

پولت نرفته بیخ

دی نگران نشو , من یه سری بابام به حساب من خواسته پول بریزه اشتباهیی ب حساب یکی دیگه ریخته بود بعد از,طریق همون بانک پول ازحساب طرف کم کردن دوباره پس دادن به بابام

پیج هک شده حسابش ک هک  نشده تو پیج جدید یه تکس بهش بده و فیش واریزتم بفرست و پیگیری کن 

اگه جواب نداد بگو پس من از طریق فتا پیگیری میکنم 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️