2777
2789

@مهتاجووونم  

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم چه پایه ای هستید؟ دانش آموزها هیچ کاری نمیتونند بکنند. سر آخر مسخره میشن بر میگردن سر کلاسشون

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
آره يكي ازدوستام به همين دليل كلاسش تو يك آموزشگاه كنسل شد

من حس بدی دارم. بچه هاشون همه باهم صمیمین و خیلی شلوغ. سعی کردم خ باهاشون صمیمی بشم. اما بازم ناراضی اند

من قبلا امعلم بودم و این حس رو یه بار داشتم،

یه سال یکی از کلاسهام خیلی شلوغ بودند من هم از همون روز اول خیلی سختگیری کردم و جدی گرفتم همشون دادشون در اومده بود سوسولهاشون هم مادرشون رو آورده بودن که این معلمه خیلی سختگیره و گیر می‌ده و ...

حس بدی به آدم منتقل میشه بالاخره آدمیزاد دوست داره همیشه محبوب باشه

ولی اتفاق خاصی نیفتاد بعد از چند وقت خودشون فهمیدن اوضاع چطوریاس....

قرار نیست اگه یه دانش آموز منو دوست نداره منو عوض کنن  دلیلش چی میتونه باشه  چرا با شما جور نیست ? اول محبت وتوجه کن بهش یکمی بیشتر از بچه های دیگه  اگه جواب نداد برعکس عمل کن  بیتوجهی کن ومحل نده بهش   یکی ازین دو راه جواب میده

دوباره به آفتاب سلام کن   
من قبلا امعلم بودم و این حس رو یه بار داشتم، یه سال یکی از کلاسهام خیلی شلوغ بودند من هم از همون رو ...

من هر کاری تونستم کردم. ولی امروز وقتی اعتراضاشونو شندم حس بدی بهم دادن