2777
2789
عنوان

باز هم ....😣😣😣😣

249 بازدید | 14 پست

وای خدا بازهم مادر شوهر 

با هم زندگی میکنیم و منم بچه کوچیک دارم 

و هزارتا مشکل

قبول دارم یکم تنبلم اما انرژی ندارم بخدا

توی یه ساختمون هستیم با مادر شوعر

و امروز به من تیکه انداخته ک راهرو کثیف و من تمیز کردم

حالا با اینکه من تازگیا تمیز کرده بودم 

اعصابم خیلی خورد شد 

من وقتی تمیز میکنم هیچی نمیگم  ولی اون 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندومبه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
گفت من خسته شدم راهرو چقد کثیف بود جلو شوهرش هم میگفت کرم میریخت

هر وقت تمیز میکنی ب شوهرت بگو.بگو میگم ک بدونی تمیز کردم.

مام یکی بودیم،دو ساله رفته تو حیاط،زیر پام جاریمه،اولا میومد مال اونو تمیز میکرد مال ما رو ن.ب شوهرم گفتم ب مامانت بگو بیاد مال مارم تمیز کنه.چرا مال اونو میکنه.

منکه زندگی میکردم دست نمیزدم.به شوهرم میگفتم یا خودت تمیز کن یا پول بده بیان تمیز کنن

کاش من عین تو بودم من حتی هیچ وقت به شوهرم تیکه های خودش و دختراش رو نمیگم 

دیگه بااونایی سعی کن نظافتورعایت کنی و گزک دستشون ندی 

وگرنه جداهم که بشی ازشون تااخر عمر، ازتوبه عنوان یه عروس کثیف یادمیکنن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .