2777
2789
عنوان

یک راهنمایی خواهرانه

239 بازدید | 17 پست

گفته بودم بهتون که دوستم به دوست پسرش قرض داده بود و بعد یک سال و نیم بهش گفته بود پس بده پسره گفته بود اول نه بعد گفته بود که جور میکنم بعد گفت جور نشد

خب

این پسره دوستمو زده بود همون یک ماه بعد اینکه قرض گرفته بود و الانم داره اذیتش میکنه

هیچی ازددوستمممم نداره

هیچی

دوستم میخواد بره دم خونشون

به مامانش بگه

که پسرش دست از سرش برداره و پولشو هم بده

به نظرتون چی بگه بهش بهتره؟

مادرش ادم معتقدیه و دوتا پسر داره که این پسره دومیه 

من خودمم موندم چی به دوستم بگم

خواهشا قضاوت نکنید

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی نیس بره دم خونشون

ب پسره بگه  پولموبده دگرنه بامامور میام جلوخونتون براهمتون بدمیشه

پسره میگه نمیتونی ثابتش کنی دوستتم بگه حداقلش برات پرونده درست میکنم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
حرف چقدر پوله؟ اگه زیاد نیست خودشو سبک نکنه بنظرم  برمیگرده مادره یه چیزی بش میگه سکه یه پول ...

۱.۵

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
نیازی نیس بره دم خونشون ب پسره بگه  پولموبده دگرنه بامامور میام جلوخونتون براهمتون بدمیشه پسر ...

اخه دختره کارتی دستش بود که به اسم مامانش بوده ولی پول دختره توش بوده و واسه همینم نمیخواد به مامانش بگه 

پسزه اذیت میکنه اینم به اخر صبرش رسیده

ای وای چه زیاد ... ولی بازم من باشم روم نمیشه برم دم خونه کسی ... اندازه ده میلیون از آبرو آدم میف ...

اخه فقط پول نیست خواهر

دختره رو زده

رفته دم خونه مادربزرگش آون موقع کلی داد و بیداد و تهمت بسته به دختره

اخه فقط پول نیست خواهر دختره رو زده رفته دم خونه مادربزرگش آون موقع کلی داد و بیداد و تهمت بسته به ...

خب ببین چنین آدمی کلا خطرناکه ...

هرچی بیشتر بهش نزدیک شه بیشتر آسیب میبینه

هرکس هم این صحنه رو ببینه قضاوت بد راجع به دختر میکنه ...

اگه میخواد ازین بدتر نشه باید کات کنه قضیه رو ..

خطرناکه اصن ...

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see
اخه دختره کارتی دستش بود که به اسم مامانش بوده ولی پول دختره توش بوده و واسه همینم نمیخواد به مامانش ...

دیگه بالاترازسیاهی رنگی نیس ک

نیازی نیس ب پسره بگه کارت مامانم بوده بگه من شکایت میکنم رسیدشم نگه داشتم

خب ببین چنین آدمی کلا خطرناکه ... هرچی بیشتر بهش نزدیک شه بیشتر آسیب میبینه هرکس هم این صحنه رو بب ...

میدونم این ادم ازش نمیگذره همش به بهانه ای اذیتش میکنه 

خیلی اذیتش میکنه

اینم میخواد بره به مامانش بگه

اخه فقط پول نیست خواهر دختره رو زده رفته دم خونه مادربزرگش آون موقع کلی داد و بیداد و تهمت بسته به ...

پس بی خیال پولش بشه

یا چندباربره باهاش بیرون پالتوپوتین بخره پسره پولشو بده حدااقل جبران شه😟😟😟😟

دیگه بالاترازسیاهی رنگی نیس ک نیازی نیس ب پسره بگه کارت مامانم بوده بگه من شکایت میکنم رسیدشم نگه د ...

بدبختی پسره کارت رو برده بوده بیمه ماشین دایی پسره 

:(

پس بی خیال پولش بشه یا چندباربره باهاش بیرون پالتوپوتین بخره پسره پولشو بده حدااقل جبران شه😟😟😟😟

پسره نمیده

مطمینمم