2777
2789
عنوان

اقا چکارکنم

294 بازدید | 25 پست

این خانواده شوهرم همش بچه هاش اینجان خودم دوتا شر دارم هرچی بیرونشون میکنم نمیرن باز ننه هاشون میفرستن خسته شدم   

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
ي روز صب قبل اينكه اونا بفرستن تو بفرست 😎

فرستادم بیرونش میکنن خیلی هم قشنگ میگن برو بابا ومامانت بگو منو بیرون کردن 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم بیرونش میکنن خیلی هم قشنگ میگن برو بابا ومامانت بگو منو بیرون کردن 

شما هم همین کار رو بکن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
برای خودت برنامه بریز. پاشو برو سرای محله تون از صبح بچرخ اونجا کلاس برو برو پیاده روی هر روز اون ...

بادوتا بچه خواهرجان

توهم همينكارو كن  واااااااااي لجم گرفت

اینقدر خسته شدم الانم اینجان اعصابم بهم ریخته الان تمیز کردم باز اومدم مامانش قشنگ در زده میگه اینجاست بعد رفت

اینقدر خسته شدم الانم اینجان اعصابم بهم ریخته الان تمیز کردم باز اومدم مامانش قشنگ در زده میگه اینجا ...

واااااي پاشو ي حركتي بزن 😒😒😒😒😒😒😒😒بدووووو

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
خب شما هم بیرونشون کن با صدای بلند هم تو راه پله بگو برو به مامان و بابات بگو بیرونت کردیم، یا اصلا ...

بی فایده پرو تر از این حرفان برام دعاکنید ازاین جا بریم فقط

واااااي پاشو ي حركتي بزن 😒😒😒😒😒😒😒😒بدووووو

چکارکنم شما بگو خواهری

بادوتا بچه خواهرجان

اتفاقا با دو تا بچه میشه ...

صبح ساعت ۹ صبحانه بهور نهارتو بذار زیرشو کم کن.

۱۰ برو بچه هاتو ببر خانه اسباب بازی یا نقاشی سرای محله ارزون هم هست اصولا.

اگه نظم و برنامه ندی به زندگی ت خونه ت میشه عین کاروانسرا هرکی از هرجا رونده مونده س میاد اونجا ...

بذار بدونن تو همیشه در دسترس نیستی و برنامه داری

واسه خودتو بچه هات هم خوبه

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see