شیمی درمانی چجوریه؟ خیلی خیلی سخته؟؟؟ کسی بوده که شیمی درمانی شده باشه ولی موهاش نریخته باشه؟ لطفا هرچی راجع به شیمی درمانی میدونید بگید بهم و اینکه میشه کسی شیمی درمانی کنه ولی اطرافیانش متوجه نشن؟ یا اینکه خیلی مشخصه ؟
اندازه۶ماه شیمی درمانی بعدش پرتودرمانی بعدش تا ی سال دارو میخوره دیگه خوبه خوبه
یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
عزیزم عمه من سرطان روده داشت شیمی درمانی شده یه تار موش هم نریخت اگه هم نمیگفت ایچکس متوجه نمیشد علم پیشرفت کرده درمانای جدید اومده دیگه کسی مثل قدیم کچل نمیشه
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
بخدا زن فامیلمون اینجوری بود اونم بدخیم بود اونم شیمی درمانی کرد الان خوبه خوبه نگران نباش
اولش گفتن ممکنه با پرتو درمانی خوب بشه نیازی به شیمی درمانی نباشه اما خوب نشد احتمالا بازم بعد شیمی ...
زن فامیلمون سرطان رحم ولی بدخیم بود شبمی درمانی کرد الان خوبه خوبه خیلی وقته خوب شده اون حتی موهاش نریختن
عزیزم ولی شاید رحمشو دربیارن اگه خیلی حالش وخیم باشه اگه ن که دیگه کاری باش ندارن،ولی اینوبهش نگی
وای واقعااا نریخت موهاشون؟! خداروشکرررر یعنی ممکنه اینجوری بشه برای مام؟😍
اره اگه زیادشیمی درمانیش نکنن نمیریزه