2777
2789
عنوان

با شوهراتون کجا و چ جوری اشنا شدین؟

3076 بازدید | 89 پست

بیاین از خاطرات اشناییمون بگیم اونایی ک دوست بودن کجا همو دیدن و دوست شدن و اونایی ک ازدواج سنتی داشتن توسط کی معرفی شدن و چقدر طول کشید تا بهم علاقه مند بشین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم تولد برادر دوستم مادرشوهرم عکس منو دیده بود تو‌گوشی دوستم(مادرشوهرم با مادر دوستم دوست خیلی صمیمی هستن) و خلاصه عکس منو دید و منم از طریق دوستم عکس شوهرمو دیدمو و مامانم و در جریان گذاشتم و ۶ماه دوست بودیم البته همه میدونستن برای اشنایی بود و بعدش ۳ماه صیغه کردیم و بعدشم عقد و الان ۸ماهه عروسی کردم😍🙈🙈🙈🙈🙈

من میرفتم شهرستان خونه مادربزرگم با عمم اینا که ماشینشون خراب شد توی پمپ بنزین و‌ازش بنزین میرفت

همون موقع شوهرمو خانوادش از مهمونی برمیگشتم برن خونه وایمیستن کمک ما 

شوهرمم میشینه پشت فرمون ماشین عمم اینا و اینجوری اشنا میشیم😂

حتی ب خاطر من میرن تا دم در خونشون و اونجا مشغول تعمیر ماشین عمم اینا میشه تا ساعت۱شب این اتفاقا ماه رمضون دو سال پیش افتاد 

من خودم ب نماز و‌روزه اهمیت میدم ولی شوهرم اهل روزه نیست اونوقت واسه اینکه توجه منو جلب کنه شمارشو داد و‌گفت منو‌لطفا واسه سحری بیدار کنین😂😂😂

مادوست بودیم!یکی بودیکی نبود...یه روز پاییزبود۶سال پیش!!!هوابس ناجوانمردانه سردبود.یه پسری بودکه کل دخترامحل دنبالش بودن ازجذابیت چیزی کم نداشت.امامغرور بودوخجالتی..به هیچ دختری رونمیداد.تااینکه یه دختری رودید ک پروبود بی پرواوخیلی قرتی.پسره عاشق دختره میشه امادختره قبول نمیکنه.تااینکه.........!!!!!بعدازماجراهای عجیب وغریب.بعداز۶سال الان چارماهه که عاشق وهمه خونه ی همن. واین ینی نهایت خوشبختی پایان.