2777
2789
عنوان

چرا انقدر رفتار همه بچگونه شده؟؟

383 بازدید | 34 پست

وای واقعا بعضی وقتا دود از سرم بلند میشه که چرا انقدر بعضیا حرفای ربط و بچگونه میزنن

پس خدا عقل داده واسه چی؟اصلا ازش استفاده نمیکنن

اطراف شما هم هستن اینجور ادما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی؟؟؟؟ منم حرصم در میاد از این آدمااااا😡

اصلا هم کلاسی دانشگام یه رفتاری کرد 4.5 ساعته دهنم بازه 

چ وضعشه اخه

خب منم زبون درازی و حاضر جوابی بلدم ولی خب نباید ادم بیشعوریشو بیاره وسط که یکم سنگیت باش احترام نگه دار

اره تو سایت زیاده ولی اطراف من پررره از این ادما خب یه دختر 19 ساله بچه نیست ک مثل بچه های 12.13 سا ...

خوب عقلش بزرگ نشده هیکل درشت کرده 

اینجا تو سایت هم سن کم خیلی عضو هست انتظار زیادی نمیشه داشت

اره مثلا به شوخی گفتم به یکی پسرموچشم کردی اون یگی برگشته گفته ما حسرت خارنیستیم.اخه چشم کردن یه بچه ...

واقعا اینا از مغزشون استفاده ای هم میکنن موقع حرف زدن؟؟

آره دیدم حتی بعضیا یه وقتایی انقد سوالای بی ربط میپرسن آدم کلافه میشه مخصوصا موقع فیلم دیدن یه قسمتش خنده داره یا یه چیزی میگن که منظور دیگه ای دارن ولی بعضیا که دورو برمن متوجه نمیشن میبینم اصلا عکس العملی ندارن بعد من یه دور بهشون توضیح میدم تازه دوزاریشون میافته نمونه ی بارزش شوهرم!! 😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
خوب عقلش بزرگ نشده هیکل درشت کرده  اینجا تو سایت هم سن کم خیلی عضو هست انتظار زیادی نمیشه داشت

وای اصلا این جور ادم خیلی زیاد شده من 20 سالمه و اونا 19 سال یک سال زیاد تو طرز تفکر تغییری ایجاد نمیکنه که ما انقدر رفتارامون از هم دوره

بعد احساس خود شاخ پنداری دارن..میترسم یهو قاطی کنم بزنمشون یچیزی بشه

تربیت خانوادگی !!!!!!

بعضی خانواده ها  وقت میذارن برای تربیت بچه شون ...

تلاش می کنن و زحمت می کشن ک فرد خود ساخته و فهمیده

تحویل جامعه بدن !!

بزرگ کردن بچه رو ، فقط ب لباس و خوراک ، محدود نمی بینن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وای وحشتناکه. منم یکی رو تودانشگاه داشتم اینجوری ووستم بود بقول خودشم صمیمی هاااا خونه هم میرفتیم اخرش یه پیره ازش خوشش اومدو خیلی عاشق اینم میگفت من نمیخامش خوشم نمیاد ازش منم بهش گفتم خب باااش تلفنی و اس ام اس بازیت چیه خوشت نمیاد تکریف بیچاره رو روشن کن چرا باهاش بازی مسکنی بم گفت توحسودی حسودی اینو میکنی که چراازتو خوشش میومده اصن هنگ کردم