2777
2789
عنوان

چرا انقدر رفتار همه بچگونه شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 34 پست
دقیقا ما هم داریم از این ادما چون پزشکه ما دیگ ادم نیسیم :|

حالاجالب اینجا بود شوهرمم هم کلاسیم بود اون اومد خاستگاری و اینا من اصلا نمیدونستم چون باهاش ا تباطی نداشتم بعد قرارشد چند جلسه باهم حرف بزنیم ببینیم بهم میخوریم باهم میرفتیم بیرون بشینیم حرف بزنیم مسخرم میکردکه تومیگفای اینجوری خوب نیست چراخودت ازاین کارامیکنی پشت سرمون کلی حرف درمیاورد دیگه اخرش موقع نامزدی مجبور شدیم اعلام کنیم تودانشگاه کسی فکربدنکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاجالب اینجا بود شوهرمم هم کلاسیم بود اون اومد خاستگاری و اینا من اصلا نمیدونستم چون باهاش ا تباطی ...

من دوست دارم اینجور ادم رو از وسط نصف کنم

من ورزش رزمی کار میکنم

بعد به مربیم میگم اجازه هست بزنم دخترارو؟

چون اون میگه فقط پسر مزاحمت شدن دخترارو نزن

گفت چی شده مگه یکم بهش گفتم گفت بزار منم بیام باهم بزنیم اینجور ادم رو باید کشت زدن کمه

منم صدا بزن بیام باهم کتک بزنیم. منم ادم خونسردیم خیلی ولی بعضی وقتاواقعا لجم میگیره

من با اینکه یکم عصبیم و حرف واسه جواب دادن دارم و میتونم خیلی زبون دراز باشم بازم خیلیی صبوری میکنم

بعد خب من راحت میتونم بزنم دو تا پا رو باهم بکشنم..یا جوری بزنم طرف بیهوش بشه بعد اینا هی رو دم من پا میزارن