2777
2789
عنوان

هیییییس!مردها نباید بفهمند!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 85 پست
دوست من پریود میشد مامانش میبردش دکتر که درد نداشته باشه .  براش حتی لباساشم میشست و اتو براش ج ...

به نظرم به فرهنگ هم مربوطه ما یه شهرستان کوچک بودیم در کل مردسالاری بود .دوست داشتم وضعش بدتر از من بود اگه مریض میشد تا دردش تموم میشد تو یه اتاق خودشو حبس مسکرد باز من از شدت درد تو خونه رژه میرفتم .متاسفانه خیلی آسیب دیدم ولی خواهرم که ۷۴ هستش خیلیریلکسه حتی بعضی وقتها که زیرپوششهاشو تو حموم جا میزاره باهاش حرفمون میشه اونم عین  خیالش نیست .مجرده ولی از الان نگرانه که پریودش رو کیفیت تخمک گذاریش تو آینده برا بچه دار شدن تاثیر نذاره 😁 البته من دهه شصتی هستم .نسل جزغاله شده

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
یکی از دوستام همیشه ناراحت این قضیه اس میگه هر وقت پریود میشم سردردای شدید میگیرم باید مسکن قوی بخو ...

دقیقا همین طوره برعکس داداشم  نمیذاره کار کنه . داییم هم همین طور جیگر میخره میده ب زنش . ب قول زن داداشم میگ تو شانس نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا از ما بد بخت تر هم هست والا خرگوش هر سه روز یکبار پریود میشه

😂😂😂😂😂😂

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

وا چه بعضی پستا عجیب غریبه دیگه این دوره زمونه همه‌میدونن پریودی چیه حتی پسر بچه ده ساله دیگه پنهون کردنش چیه اصلا چرا باید جواب پس بده ادم واسه چیزی که دست خودش نیس 

به نظرم به فرهنگ هم مربوطه ما یه شهرستان کوچک بودیم در کل مردسالاری بود .دوست داشتم وضعش بدتر از من ...

ای دهه شصتی دلم برات کبابه😅😅😅

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
وا چه بعضی پستا عجیب غریبه دیگه این دوره زمونه همه‌میدونن پریودی چیه حتی پسر بچه ده ساله دیگه پنهون ...

خب الان واقعا خییلی اوضاع فرق کرده ولی مادرامون یه همچین چیزایی رو یا بدترشو کشیدن

میدونستید ک روز جھانی پریود داریم و ایران بھش اھمیت نمیدھ؟؟؟

نه!!!!!!!

وا چه بعضی پستا عجیب غریبه دیگه این دوره زمونه همه‌میدونن پریودی چیه حتی پسر بچه ده ساله دیگه پنهون ...

خب عزیزم همه که دیروز به دنیا نیومدن منی که ۳۲ سال پیش به دنیا اومدم کلمه به کلمه این متن شامل حالمه .چون از اون موقع تا الان رو کیفیت زندگیم و روحیه ام تاثیر زاشته هیچ وقت عجیب به نظر نمیاد و برام تازه هست و معنادار .مردها میدونن پریود چیه ولی هیچ وقت درک نمیکنن که با یه دختر یا زن تو این چند روز چطور برخورد کنن حتی روشنفکرترینشون 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
خب عزیزم همه که دیروز به دنیا نیومدن منی که ۳۲ سال پیش به دنیا اومدم کلمه به کلمه این متن شامل حالمه ...

حرفت درسته ولی مگه مردا قراره چیکارت کنن همینکه دوسه روز دم پرت نچرخن و کاری بهت نداشته باشن کافیه دیگه البته من سطح توقعم در همین حده

نویسندش یه کم قلو کرده،اینجوریم دیگه نیست

دقیقاااا در همین حد وحشتناکه، من از دیروز دارم جووون میدم، 😭😭 قرص که اصلا جواب نمیده، فقط آمپول و سرم و شیاف😩😩هر ماه ۲ روز اول اینجوریم😭😭😭

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
دقیقاااا در همین حد وحشتناکه، من از دیروز دارم جووون میدم، 😭😭 قرص که اصلا جواب نمیده، فقط آمپول و ...

دختر خاله منم اینجوریه بنده خدا هر ماه میره زیر سرم

من ک پری میشم طعم شیرم عوض میشھ بچم نمیخورھ جوری ک سینھ ھام پر میشھ درد میگیرھ....کل پایین تنم ھم درد میکنھ... 

تیکر تولد یک سالگی آقا رھام ...گل پسرم      (زن بودن قداست دارد برای با او بودن بایدمرد بود ن نر  ) 

ای وای... چرا همیشه میخواین ثابت کنید زن ها بدختت و بیچاره و طفلی و قابل ترحمن... این حسهایی که نکشته شده رو من هیچ گاه نداشتم.. جنسیتمو دوست دارم. چون لطیفه. چون مادر میشه. چون به بچه شیر میده.. چون حس هایی رو تجربه میکنه که هییچ مردی تجربش نکرده.. چرا نیمه پر لیوانو نمیبینید؟ چرا حال خودتونو با این متن ها خراب میکنید؟ به جنسیتتون افتخار کنید و سعی کنید در همین جنسیت بهترین باشید😍

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را