2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم دیشب دروغ گف؟

375 بازدید | 33 پست

بعد از کلی فحش و فحش کاری دیشب گف حق طلاق و بچه رو در ازای مهریه میده بهم

جاشم عوض کرد رف تو هال خوابید

صبح بیدار شدم دیدم ظرفا رو شسته ، صبحونمو اماده کرده، چایی لیمو درست کرده اورده 😐 

موقع رفتنم بوسم کرد رف

از صبح هم چهار بار ب بهانه های الکی زنگ زده

ب نظرتون دروغ گف؟

نمیده؟😢😢

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت حالش خوبه ؟؟؟

نه

یه گ و هی خورده ، نه بلده بالا بیاره ن میتونه قورتش بده😢

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
🤣🤣🤣 میخاد خرت کنه  البته دور از جونت

چیکار کنم اگ نداد؟

😐

ببین وقتی بچه آوردی دیگ حق طلاق و بقیه چرت و پرتا دیگ فایده نداره فقط سعی ک زندگیتونو با اومدن بچه بهتر‌کنید و رابطتون بهتر بشه حق و طلاق و اینا دیگ به درد نمیخوره 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
ببین وقتی بچه آوردی دیگ حق طلاق و بقیه چرت و پرتا دیگ فایده نداره فقط سعی ک زندگیتونو با اومدن بچه ب ...

چرا؟ مگه عهد بوقه؟ بخاطر بچم باید باباشو تحمل کنم؟ 

درست شده بود، ی سال بود ادم شده بود، ولی باز ...

مگه زندگیت با شوهرت خوب نیست هیچ احساسی بهش داری یا ن 

دوسش دارم

ولی ن ب قیمت اینکه تو بارداریم بزنتم، فحش بده ب خودم و خونوادم

ب پدرم بی احترامی کنه

همه چیز ک احساس نیس😑

چرا؟ مگه عهد بوقه؟ بخاطر بچم باید باباشو تحمل کنم؟  درست شده بود، ی سال بود ادم شده بود، ولی ب ...

اهان پس‌میخوای جدا شی 

خب اگ میخوای جدا شی ک‌ همین الان برو مهرت و بزار اجرا بعدشم بگو اگ طلاقم ندی ابروتو میبرم پیش همه بچتم دنیا اومد زودی به کسی بگو برات کاری چیزی پیدا کنه ک دادگاه نگه نمیتونی بچه رو نگه داری 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
خیانت کرده؟درچ حد؟پشتوانه داری؟

نه خیانت نکرده

بعد از یک سال ک درست شده بود دوباره دست بزن، فحاشی و بی احترامی ب خونوادم

آها متوجه شدم ...مهریت چقده 

300 تا

مهریه نمیخوام

پسرمو میخوام😑