2777
2789

هر جا میرم اینا رو میبینم خیلی وحشتناکه واسمم

اینو بگم که خونم همیشه مرتبه ولی بیشتر وقتا توی حمام و دستشویی که میرم این جونورای زشت رو حتما باید ببینم امروز هم اومدم یه ظرف از کابینت بردارم باز هم دیدم دیگه خسته شدم تو نت سرچ کردم اسمش خرخاکی هست و جاهای رطوبتی هست!!!! ولی من خونه های قبلی اینو اصلا نمیدیدم فقط اینجا هستن بیشتر هم حمام و دستشویی!

شما اینجور چیزی تو خونتون داشتید؟ راهی داره که بتونیم کاملا نابودشون کنیم؟؟؟؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

محلشون نذارین

از صدتا فحش براشون بدتره

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این سمهای آبکی تارو مار بگیر و بایه سرنگ ازش بپاش به همه سوراخ سمبه های حموم و درشو ببند تاچندین ساعت واسه اینکه کامل نابود بشن 

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

اینا خوش یمن هستن و بودنشون توی خونه خوبه و بی آزارن.اگه توحیاططتونن که کاریشون نداشته باش.خیلی هم ب ...

وای جون جیگر احساسشون مثل اینکه استارترم از دیدنشون خیلی احساساتی شده🤣🤣🤣🤣

سم بریز  چندشن.وووی

چه سمی بریزم؟ وااااای خیییییلی چندشن یه روز اومدم تو آشپزخونه دیدم یه چیز روی سینک افتاده اومدم بردارم بندازم دور دستم خورد دیدم باز هم اینا هست وااای تا چند روز حس میکردم روی دستمهههههه نمیدونم چکارشون کنم واسه اینا هم که شده میخوام از این خونه برم ولی میترسم باز هم با وسائلا بیان

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )