2777
2789
عنوان

کمک!!! با این حشره های زشت تو خونم چکار کنممم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5941 بازدید | 28 پست
وای جون جیگر احساسشون مثل اینکه استارترم از دیدنشون خیلی احساساتی شده🤣🤣🤣🤣

آخه دیدم بارون که می باره بچه هاشون رو رو پشتشون سوار می کنن و از لونه بیرون میارن.

مال باغچن ،سمش هست من دیدم. برو از اینایی که لوازم باغبونی دارن سمشو بخر، 

ما طبقه سوم هستیم باغچه نداریم اینا رو هم بیشتر توی حمام و دستشویی و آشپزخونه میبینم نمیدونم چجوری میان!!!! یعنی تا یه جا آب باشه خود به خود به وجود میان؟؟؟؟؟!!!!!!!

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر رطوبته هیچ آزاری ندارن

خوب اینجوری باشه الان همه باید تو خونه هاشون داشته باشن!

سینک آشپز خونه که همیشه در حال شست و شو هستیم دستشویی و حمام هم همینطور! همیشه از حمام که میایم در حمام رو باز میزارم که رطوبت نگیره و خشک بشه ولی چند روز بعد باز هم اینا پیداشون میشه

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
اینا خوش یمن هستن و بودنشون توی خونه خوبه و بی آزارن.اگه توحیاططتونن که کاریشون نداشته باش.خیلی هم ب ...

نه تو حیاط نیستن ما طبقه سوم هستیم حتی همسایه کناریمون هم ندارن فقط اینجا هستن منم تا الان تو هیچ خونه ای ندیده بودم

عزیزم اونایی ک تو دیدی اینا نیستن خر خاکی اسمش تو خودشه دیگه تو باغچه س تو خونه زندگی نمیکنه اونایی ...

والا اینجوری که من میبینم همین شکلی هستن وقتی هم به پشت میوفتن زیرش سفیده و دست و پاهای زیاد و ریز سفید وااای خیلیییی چندش هستن

عزیزم اونایی ک تو دیدی اینا نیستن خر خاکی اسمش تو خودشه دیگه تو باغچه س تو خونه زندگی نمیکنه اونایی ...

رنگشون بزرگترهاش طوسی هست و اونایی که ریز هستن زرد کمرنگ

رنگشون بزرگترهاش طوسی هست و اونایی که ریز هستن زرد کمرنگ

اخرش چیکار کردی استاتر با اینا؟منم تو خونمون هی دارن رژه میرن.مهمون میاد برام هی میپرسه اینا چی ان..با اینکه تند تند جارو میزنم ولی نمیدونم از کجا میان