2777
2789
عنوان

بچه ها قرص خواب آور چی بخورم؟

172 بازدید | 19 پست

من تاحالا قرص خواب آور نخوردم

اگه شب بخورم صبح منگ نمیشم؟

چون دلم میخوام بخورم خوابم تنظیم بشه

یا عادت میکنم به قرص؟

چه قرصی خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از راه طب سنتی برو جلو .بالشتتو شبا به گلاب آغشته کن و پشت چشمتم روغن بنفشه بزن خ خوبه .دویست بار هم گفتن ذکر یاممیت واقعا معجزه میکنه .من هروقت میگم خوایم می‌بره

خوشبختم چون بهترین همسر دنیا مال منه

بدون نسخه نمیدن

عادت میکنی 

جور دیگه تنظیم کن

گیاهی بخور

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ملاتونینو بدون نسخه میدن باید چهار میل به بالا باشه 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

شیر ولرم ۲تالیوان ۱لیوان غروب  ۱لیوان هم نیم ساعت قبل خوابت  یه خوابی میری که نگو البته هرشب این اثر و نداره مثلا هفته ای ۱بار تکرار کن اینکار رو

حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار  تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
با قرص ساعت خوابت تنظیم نمیشه که هیچ!تمام روز هم گیجی!فقط باید دو روز سختی بکشی و  در طول روز ن ...

واقعا موندم چیکار کنم وقتی هم سختی میکشم شبش سرحالم بازم خوابم نمیبره مثلا سیزده ساعت درس میخونم ولی باز شبا عین جغدم اصلا انگار نه انگار خوابم

مامانمم همیشه با خواب مشکل داشت!!!

واقعا نمیدونم چیکار کنم خسته شدم 

شیر ولرم ۲تالیوان ۱لیوان غروب  ۱لیوان هم نیم ساعت قبل خوابت  یه خوابی میری که نگو البته هر ...

خدا خیرت بده یعنی امشب این کارو کنم حله؟ان شالله که خوابم ببره باید یه تایپیکی هم واسه این بزنم دعا کنید بخوابم خخخ مرسی گلم امشب اینکارو میکنم

ملاتونین باعث خواب آوریه؟؟؟؟

قرص خوابه دیگه 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
روزش آدم منگ نمیشه؟

نه