2777
2789
عنوان

تورو خدا گول نخوريد

203 بازدید | 9 پست

همه اين تبليغات جمعه سياه و فروش ويژه و اين تخفيفات سايتاي ديجي كالا و باميلو دروغه محضه!!!!!

تورو خدا از اين كلاهبرداراي گرون فروش خريد نكنيد

يه نمونشو نگاه كنين

تازه ديجي كالا به تنهايي روي هرچي گرون فروشه كم كرده، ببين باميلو چيه كه هميشه كلي گرون تر از ديجي كالاس

دقيقا همون مدل، نميشد جوري اسكرين بگيرم كه عكسشم بيفته

منم امروز بامیلو نگاه کردم قیمتای الکی زده بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

قبل از گرونیها من مشتری دیجی کالا بودم و خیلی راضی بودم

موبایل - ظرف چینی - قفل فرمون ماشین .........

خیلی چیزا از دیجی کالا خریدم . عالی بود

الان نمی دونم ولی ...... بازار آشفته ست

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از گرونیها من مشتری دیجی کالا بودم و خیلی راضی بودم موبایل - ظرف چینی - قفل فرمون ماشین ....... ...

متاسفانه قبل از گرونيام قيمتش از همه جا بالاتر بود

الان تفاوت قيمتاش خيليييي زيادتر شده

قبل از گرونیها من مشتری دیجی کالا بودم و خیلی راضی بودم موبایل - ظرف چینی - قفل فرمون ماشین ....... ...

قبل از گرونی ها یه مدل گوشی رو نگاه کردم و مطابق با قیمتی که زده بود همون مقدار پول اماده کردم و با اون فرض رفتم بازار موبایل برای خرید اما دقیقا 400 تومن زیر قیمت دیجی کالا اونو خریدم با گارانتی

و چند تا وسیله دیگه که قیپتش رو از روی دیجی کالا گرفتم وقتی رفتم واسه خریدخیلی خیلی کمتر زیر قیمت سایت خریدم

اون موقع سرمون رو کلاه گذاشت چه برسه با حالا

مسلما حالا از قبل هم بدتر شده

اگر خدا نخواد نه یه قدم جلو میری نه یه قدم عقب بر میگردی حالا که همه چی دست خداست مراقب دلامون باشیم