2777
2789
عنوان

خاک تو سر بی شعورش کنن😨😨

761 بازدید | 27 پست

https://www.instagram.com/p/BqhsNY7gN9r/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=o97kdmdrkuxh

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

یعنی تو بودی شیرجه نمیرفتی توش شرو کنی ب خوردن

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو بودی شیرجه نمیرفتی توش شرو کنی ب خوردن

😐😐😐

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
مثلا این کارها یعنی چی 

این همه کاکائو حروم کردن ما یه شیشه ام نمیتونیم بخریم😢

سلام یوبوووووووووووووی   ممنون که آگاهمون کردی.من دیگه لب به نوتلا نمیزنم:))    

مگه تو هم عربی؟

تکیه کلامای ما رو برندار اگر عرب نیستی 😆

نه من بودم همشو جمع میکردم توو کابینت تنقلات خونمون هرروز یه شیشه برمیداشتم با قاشق میخوردم😋😋

منم همینطور😂😂😂اقا یک ماهه میخوام بخرم هنوز ک پولش نرسیده و خرج چیزای دیگ شده

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

چه حال به هم زنه 😷😣

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من اگه بگم تاحالا یه قاشق نوتلاام قسمتم نشده بخورم باور میکنی😢😂 همش مزشو مث اون شکلات صبحانه ها ت ...

عزیزم😂😂😂

من دیگه بودجه ام نرسید جدیدن به شکلات صبحانه شوکوپارس رو اوردم

الان اینو دیدم حس بدبختی بم دست داد یه شیشه نمیتونم بخرم😁

عزیزم😂😂😂 من دیگه بودجه ام نرسید جدیدن به شکلات صبحانه شوکوپارس رو اوردم الان اینو دیدم حس بدبخت ...

منم هرموقع  میبینم دلم میخواد ولی از اونجایی که تپلم شوهرم اجازه نمیده بگیرم😶😅

زیر کلیپه نوشتن نوتلا شیشه ایی ۵۰ تومنه خداییش ادم دلش نمیاد  ۵۰ تومن میشه یه بسته سینه و ساق مرغ😅

💕