2777
2789
عنوان

کسی از قطره شیرخشت استفاده کرده ؟

574 بازدید | 4 پست

زردی پسرم رو ۱۰ دکترا تاحالا سه بار ازش آزمایش خون گرفتنو فقط میگن شیرش بده الان ۳۳ روزه میخوام قطره شیرخشت بهش بدم . کسی تاحالا استفاده کرده ؟

این نیز میگذرد 

عزیزم منم همین مشکل روداشت دخترم تادوماه ونیم حرص نخورخودبخودمیادپایین.من یماهه ک بودازدکترش سوال کردم گفتم قطره بیلی ناستربدم بهش.گفتم این قطره فقط روزای اول مصرف میشه الان دیگ خطرناکه استفاده نکن.ازیه دکتردیگم پرسیدم گفت بله درسته حالانبایدمصرف شه

همسرعزیزم،دخترای نازم،من عاشقتونم😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام اصلاجوش نزدم من لحظه ب لحظشوگریه میکردم....ازمایشاتشوک انجام دادم پیش دکترش بردم گفت این بچه سالمه برین زندگیتون روبکنیدنیازب هیچ دکتری نیس ازشیرمادره وخوب میشه.ومن هنوزبدکترش شک داشتم بردمش یه متخصص دیگه اونم ازمایشارودید.گفت تورخدااینقدازاین بچه ازمایش نگیریدسالمه هیچ مشکلی هم نداره بعضی بچهاتاچهارماه زردیشون میمونه.وخودبخودخوب میشن

همسرعزیزم،دخترای نازم،من عاشقتونم😘😘😘