2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم

2000 بازدید | 23 پست

سلام،یه دفعه ای تایپ میکنم که نگین میخواد پربازدید شه.

امروز با خانواده شوهرم اینا رفته بودیم خارج از شهر تفریح که خواهر شوهرم گفت ببین این دامادتون نیست رد شدن با یه دختره بود،که نگاه کردم دیگه رد شده بودن بعد داشتیم با شوهرم برمیگشتیم که دوباره دیدیمش با یه دختره بود که تا مارو دید سریع مسیرشونو عوض کردن،منم زنگ زدم به خواهرم گفتم ما فلان جاییم شوهرتو دیدم اگه اینجایین که بگو ماهم بیایم پیشتون گفت من که خونم شوهرم بیرونه نمیدونم کجاست،حالا دارم دیوونه میشم،نمیدونم به خواهرم بگم یا نه،الان پیش خواهرمم،شوهرم میگه بزار من برم با اون یکی دومادمون با هم بریم با شوهرش حرف بزنیم و یه درس حسابی بهش بدیم به نظر شما چیکار کنم؟خواهرم یه بچه یک ساله هم داره

شوهرت با باجناقش تنها صحبت کنه 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای نگو نگی ها 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

اگه بگی عین نامردیه تا اخر زندگی بهش بدبین شکاک میشه اگر زندگی خاهرتو دوست داری نگو بزار این ترس فهمیدن تو جون دامادتون باشه چون اون موقع روش ب رو خاهرت باز میشه ی چندبار ک دعوا بشه میگ اصن دوست داشتم خاخرت میتونه چیکار کنه بنظرم نگو زندگیشون میپاشه ولی با دامادتون صحبت کنین

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

اینایی که میگن نگی و .. اگه خدای نکرده شما جای خواهرش بودین دلتون نمی خواست اونی که خبر داره بیاد بهتون بگه بلکه جلوشو بگیرید یا تصمیمی بگیرید ؟ دوست داشتید بذارن عین کبک سرتون زیر برف باشه و شوهرتون هر غلطی خواست بکنه؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

وا اره این حق اونه که بدونه اون مسعول زندگیشه اون میخواد با این ادم زندگی کنه باید بدونه بعدم اگه بفهمه خواهرش میدونست و نگفته خیلی ناراحت میشه حتمن.... من اینجوریم که تا اخر عمرم نمیبخشم اون خواهرو😕