2777
2789
عنوان

از خوشبختیاتون...

597 بازدید | 71 پست

از خوشیاتون، کیف کردناتون فیلم و عکس نذارید تو اینستا

شاید یکی مثل من دلش بشکنه، خرد بشه و خودشو لعن کنه ک چرا این شکلی ازدواج کرده

اونوقت خدا صدای شکستن قلبشو بشنوه و خوشیتونو ازتون بگیره(دور از جون همتون)

خوشبحالتون ک همیشه شادین، همیشه تو رستورانین، شوهرتون همیشه سورپرایزتون میکنه، تو زندگیتون هیچی کم ندارین، ولی بخاطر خودتونم ک شده از اینا فیلم و عکس نذارین

شاید دل یکی بشکنه.... شاید خدا بشنوه..  

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای که ظاهر زنی مردمو با باطن زندگی خودت مقایسه می کنی

باطن زندگیشوهن هر چی ک هس، همین ک خونوادشون و شوهرشون باهم مساله ندارن و دائما با همن ، از نظر من نهایت خوشبختی رو دارن

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

اینا همش دروغه باورنکن

وخیلی هم ناراحتی اینستا تو پاک کن گلم

دنیای مجازی به درد هرکسی نمیخوره

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
میدونم خیلی بده  اما تو اینستا وقتی عکسای مادر و بچه باهم میبینم گریه م میگیره 😐😐😐

😑😑😑 حق داری

چرا فکر میکنی خوشبختن خوبه میگی عکس و فیلم یه دونه واقعی هاش من میشناسم چه عکسای تولد و مسافرت میزاره اما هر روز عین چی کتک و فحش نصیبشه تو جمع جلو چشامون کتک خورده طرف باز میزارع خوشبختم چون شوهر خوبی دارم باور نکن بابا

خوشبختی و دلخوشی برا خودت بساز 

قبول دارید اخیرا سایت خیلی تاپیکهاش به درد نخور شده. همش عکس بازی. من زشتم، ما به هم میایم. من فلان من بهمان. خیلی خیلی سطح پایین و نازل شده میخوام حسابم رو ببندم

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.