2777
2789

پیدا میشه ان شا الله عزیزم 

تو کانای تلگرامم سرچ کن اهدای تخمک شاید ازبندر عباس کسی بود 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان درود  من امروز عضو  نی نی سایت شدم   , لطفا اگه کسیو میشناسید توی بندرعباس تخ ...

ببین شیراز دکتر رستمی خیلی معروفه برو اونجا اگه بندر عباس دکتر نیست یا اهدایی اینا ندارن 

رویان اهدایی نداره فقط ای وی افو و ایناس

این دکتر رستمیو ازش راضی بودن اینجا. سرچ کن اسمشو به شمارش زنگ بزن هم وقت بگیر هم راهنماییت کنن که اهدایی دارن و هزینش چه قدره 

مرکزناباروری یزدم خوبه اونم خیلی زیاد تعریف کردن 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

من یه بار مول بود کورتاژ کردم بعد دوباره با دارو باردار شدم قلب تشکیل نشد. ای یو لی کردم دوباره سقط شد. دو بار هم ای وی اف کردم نشد . هنوز ۲ تا جنین فریزی دارم می خواستم یه تخمک اهدایی بگیرم برای این بار انتقال شایداون بگیره , احساس می کنم.که تخمکام مشکل داره . اخه پارسال ۱۶ تا تخمک داشتم بالای ۱۸ تا زمان انتقال فقط یکیش موند . امسال هم که هیچی ۴ تا داشتم ۲ تاشو انتقال دادم خبری نشد دوتا شو فریز . 

گفتم شاید ابنجوری جواب بگیرم 

دکتر و اینا هم خیلی رفتم . البرزی شیراز , مساحی و شاکریان اصفهان , اقصی و کلینیک امید تهران,  هیچکدوم جواب نگرفتم . الان زیر نظر دکتر خشاوی ام . شاغل هم هستم نمی تونم خیلی مرخصی بگیرم هر چند که تا حالا هم خیلی باهام راه اومدن .  

دکتر و اینا هم خیلی رفتم . البرزی شیراز , مساحی و شاکریان اصفهان , اقصی و کلینیک امید تهران,  ه ...

کلینیک امید مگه اهدایی نداشتن ؟

کلینیک امید مگه اهدایی نداشتن ؟

سلام عزیزم . من بندرعباسم. خیلی برام سخته هی بخوام برم اینور و انور و البته از بس رفتم خسته شدم. ترجیح میدم بندرعباس پیگیری کنم. . بوس

[QUOTE=75195608]ببین شیراز دکتر رستمی خیلی معروفه برو اونجا اگه بندر عباس دکتر نیست یا اهدایی اینا ندارن  رویا 

سلام عزیزم. دیگه نمی تونم برم. باید بگردم .