2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه باشم حتی ناراحتی هامو هم ابراز میکنم که تو دلم عقده نشه نمیریزم تو خودم هیچ رازی هم نگه نمیدا ...

اوه من پر رازم

مثلا هيچ وقت رتبه اصلي كنكورمو به كسي نگفتم

از هيچكدوووم كارام پشيمون نيستمم

البته منظورم اين نيست كه كار اشتباه نكردم فقط ازشون پشيمون نيستم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اوه من پر رازم مثلا هيچ وقت رتبه اصلي كنكورمو به كسي نگفتم

چرا فکر میکنی برای دیگران مهمه من انقد برام مهم نیست که رتبه خودم یادم نیست با اینکه انتخاب اولم هم قبول شدم درسم هم خیلی خوب بود ولی برای دل خودم بود نه دیگران راستش دیگران برام مهم نیستن 

وااااای من فک کنم انقد عدس و ابگوشت سوزوندم نصف فاضلابمون حبوبات سوختس میزارم یک جرتی بزنم بیدار می ...

من تا حالا غذا نسوزوندم من غیرعادیم؟  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
چرا فکر میکنی برای دیگران مهمه من انقد برام مهم نیست که رتبه خودم یادم نیست با اینکه انتخاب اولم هم ...

چون اطرافيانم خيلي فضولن 

فقط دوس داشتن ازم نقطه ضعف بگيرن

خوش بحالت كه به اين درك رسيدي چند سالته؟

من سی سالمه عشقم از اولم همین بود حتی  تمام گذشته امو مو به مو به نامزدم گفتم و همین که گفتم شاید اولش جالب نبود ولی باعث شد بهم اطمینان کنه و همه منو یه ادم صاف و ساده میبینن ولی در اصل اینه که شاید من ‌خطا هم کردم ولی چون خودم پنهان نکردم و گفتم . برای بقیه هم بی اهمیت شده