2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سی سالمه عشقم از اولم همین بود حتی  تمام گذشته امو مو به مو به نامزدم گفتم و همین که گفتم شا ...

منم تمام واقعيتاي زندگيمو به شخصي كه قراره باهاش ازدواج كنم گفتم

ولي بچه ها اينجا گفتن اشتباه كردي

اگه نميگفتم هميشه عذاب ميكشيدم

با شوهرم تو دوستی رابطه صمیمی داشتم ولی ب مامانم نگفتم هرچند الان با شوهرم هستم و زندگی خوبی دارم ولی عذاب میکشم چون چیز پنهونی بین من و مامانم نبود میدونم کار من و شوهرم بد بود احتمالا از نظر خیلیاتون ولیییییی خب روم نمیشد ک ب مامانم بگم هرچند مامانم داستان دوس پسر مجردیشو واسم تعریف میکرد ولی من نمیتونستم بگم ک دقیقا رابطمون چطوره  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
با شوهرم تو دوستی رابطه صمیمی داشتم ولی ب مامانم نگفتم هرچند الان با شوهرم هستم و زندگی خوبی دارم ول ...

وا چرا باید بد باشه کارت 😑منم هر کاری میکردم به مامانم میگفتم تا حالا نشده بهش دروغ بگم 

مگه ميشه؟! مگه داريم؟

بخدا راست میگم تازه ۵ ماهه ازدواج کردم هر چی میپزم خوشمزه میشه هیچی هم نسوزوندم عجیبه ک چیکار میکنین میسوزه من غذا بذارم آخه کل فکر و ذکرم میره پیش غذا خوابم نمیبره ک بیدار شم ببینم سوخته!!!

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
گور باباشون خب بگیرن همینه که هست 

نميدونم چرا دوس ندارم فاميل در موردم چيزي بدونه 

هميشه كناره ميگيرم 

چه فاميل پدري چه فاميل مادري

از بس كه هميشه منتظر يه اتو بودن ازم 

با اينكه اصلا ادم انچناني و خاصي نيستم ولي هميشه تو چشم بودم همه حواسشون هست كه يجوري ضايع كنن منو

با شوهرم تو دوستی رابطه صمیمی داشتم ولی ب مامانم نگفتم هرچند الان با شوهرم هستم و زندگی خوبی دارم ول ...

منم در اين مورد عذاب وجدان دارم

با اين تفاوت كه دوس پسرم منو با كلي تهمت و حرف ركيك گذاشت و رفت 

خدارو شكر كه دوس پسرت شده شوهرت

وا چرا باید بد باشه کارت 😑منم هر کاری میکردم به مامانم میگفتم تا حالا نشده بهش دروغ بگم 

بد نیس؟مامانم فک میکرد با دوس پسرم در حد دست و روبوسی رابطه دارم اعتماد میکرد آزادی میداد ولی ما خیلی عاشق هم بودیم خیلی بچگیا کردیم ریشکا کردیم ک بماند ولی بی نهایت عاشق بودیم و هستیم ب همم رسیدیم این وسط دروغم مونده تو دلم ک پنهون کاری کردم