2777
2789
عزييييزم مباركه هاله داره

مرسی

فقط خداکنه واقعا مثبت باشه 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینجا معلوم نیست،اگه حاله داره حامله ای

دوتا بیبی زدم جفتشم هاله انداخت میخواستم برم آز بدم گفتم چون تازه ۲۳ سیکلمم زوده حالا

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
آره کمرنگه  من دوره هام ۲۳ روزه س دیروز روز ۲۲ سیکلم بود که بیبی زدم دیدم هاله انداخته حالا نم ...

مبارکت باشه ایشالا ک بارداری

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم   
واسه منم خیییییلی کم رنگ بود در حدی که گرفتمش جلو نور معلوم شد ولی باردار بودم

چقدر خوب

خدا کوچولوت رو واست نگهداره عزیزم ❤

مثبته عزیزم ببخشید چشم دریت ندید.مبارکه ولی ۲ روز دیگه خم تکرارش کن

خواهش میکنم این چه حرفیه

خودمم خیلی جدی نگرفتمش که اگه نبودم توی ذوقم نخوره

از خدا میخوان ک همه اونایی ک نی نی میخوان زودی باردار بشن و این احساس قشنگ نصیبشون بشه ایشالا شنبه بری ازمایش بدی بیای خبر بارداریتو بدی . 

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم   
واسه منم دعا کن خانومی این لحظه رو ببینم

انشالله به همین زودی دامن شما و بقیه منتظرا هم سبز بشه❤